SPABILDER DEL 3

Efter frukosten drog vi ut på en härlig morgonpromenad. Alltså, vilket ställe! Va? Bild på Kallbadhusets skylt och den långa bryggan ut.

Kolla vad härligt?

Den vita stenen…..

Vi på promenad…..

 

Länsförsäkringar hade  någon kampanj så dom stod ochdelade ut 100 lappar till folk. Gissa om vi stod som fågelholkar jag och Tony. Fattade ingenting…men det var sant! 160 miljoner skulle ut sa tjejen.  Några meter bort kom det fram en till tjej och ville ge oss en varsin hundralapp. Men ärlig som jag är så sa jag att vi vi redan fått, hon blev glad och sa att det var ovanligt att folk var så ärliga. Tony snörpte lite på munnen åt mig…. 🙂

Så…. nu har jag ingen ork mer att lägga in fler bilder. Vi har massor på hur det såg ut därinne men jag säger att det var GÖRFINT så får ni lite på mig! 🙂

Som sig bör på såna här ställen så är man antingen van eller så är man ovan. En rookie, en nybörjare eller en färsking skulle man skulle man kunna säga. Svårt att veta om man ska ha badrocken på sig direkt när  man stegar in där eller om det är nåt man tar på sig sedan. Herregud vad vi skratta åt allt. Det var ju afternoon tea först som man skulle inta i den lilla loungen på nedre plan. Jag frågade Tony om man skulle gå ner i badrock eller kläder.

”Inte fan vet jag” säger Tony helt svettig i pannan.

” Men kan vi inte gå ner och fråga vad som gäller?” sa jag.

”Vadå? När man ska ta på sig morgonrocken eller?” frågar han.

”Ja men bara fråga, fråga om vafan som helst. Vi vet ju inte?” svarar jag.

Vi tog på oss morgonrockarna och här kommer nästa skrattsalva. Jag står i godan ro och tar på mig morgonrocken utan något under när Tony frågar om jag inte ska ha nåt under? Nämen hade jag tänkt hoppa i plurret i kallbadhuset spritt språngande naken eller? Inte FAN vet jag? Jag tror att jag tappade huvudet i Jönköping eller nåt! Jag var helt av banan alltså, famlade i mörkret, betedde mig som en efterbliven. Bara skratade och flummade. Slappna av tänkte min hjärna och kastade ut alla hjärnceller på går´n.

Väl i kallbadhuset så inträffade höjden av ”slapp hjärna”. Jag blev inkastad i ett omklädningsrum och hade ju ingen aning om vad kallbadhus innebar? Var det ett badhus? Simmade man eller flöt man? Var det kallt? Ja men ni hajjar. Tänkte att jag kollar på dom andra, hur gör dom? En tjej stod och duschade i baddräkt, ja men då jag gör jag det med tänkte jag och kastade mig in under duschen. Tänkte att jag måste tvätta av mig sminket, lite sådär i panik. Tar pumptvålen och ba splaschar in hela fejset med en stark tvål som exploderar in i ögonen. När jag står där med bubblor upp till taket och fått tvålen i göonen så lägger min dusch av. Jag hoppar jämfota och sprattlar som en sprattelgubbe efter duschknappen. En tjej förbarmar sig över mig och hjälper mig igång med duschen. Av bara farten så tvättar jag mitt nyfärgade håret, eller bara blöter det. Jag torkar inte ens håret utan bara kastar mig ut på den där bryggan utanför dit jag såg att fler gick. Ser att et par är på väg ner i plurret. Nämen vafan, måste man bada i det iskalla havet nu oxå? Motvilligt börjar jag ta av mig min badrock för att följa efter och tänker att Tony säkert ligger där och flyter. Som tur var så ser jag att Tony ju står på bryggan så jag hejdar mig i sista stund. Där kommer jag med ett terminatoröga rött som helvetet själv och med rött droppande hår på den fina badrocken och skrattar så kisset nästan skvätter. Jag hade ju bara behövt skölja av kroppen lite, inte köra en helomgång i duschen. Saken blir kanske inte bättre utav att hela Djurgårdens fotbollslag sitter i varmpoolen på bryggan. På riktigt så skrattar jag så jag grååter medan hela bryggan är helt tyst. Tony skruvar sig lite men kan inte låta bli och asflabba han med. Vi skiter i poolen och går in istället och tar oss en varsin öl. Dock så fortsatte skrattandet. Vi skämtade om att man skulle gått ut till poolen, spänt ut magarna ordentligt (om det nu behövs) och så skulle Tony hänga pungen utanför och så skulle vi hoppa i som om inget hänt.

Ja men såhär ungefär har det hållt på hela helgen. Jag har vart helt av banan och så har vi skrattat så vi nästan dött. Men det har vart en förbaskat mysig helg, vi har inte bara skrattat. Vi har pratat klart våra meningar, vi har vilat, sovit, ätit gott, druckit gott, promenerat och bara varit tysta. Sett så många fina platser och bara haft det så GÖTT! Mera sånt åt folket säger jag!

Nästa inlägg tänkte jag visa er från Ullared. Puss så länge! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
12 years ago

Låter underbart att bara få tokskratta och ha det skönt.
Och jag skrattade lite extra när jag läste ”vi skiter i poolen…”. Tycker jag var tufft gjort, att skita i den, när Djurgårdarna satt där. Hahahahaha! ;D

Chanel
Chanel
12 years ago

HAHAHAHAHA hahaha nina du är så sjukt skadad jag DÖR av garv!!! Fyfan det är ju verkligen exakt så som du beskriver när man ska gö grejer man inte har nån clue om! Ah du e ju bara för skön. TACK för garanterad underhållning varje gång man klickar in på din sida!

Annas inspiration
12 years ago

Du är underbaaaar 🙂

Glad att ni hade det toppen!
KRAAAAAAAM

Nästa inlägg

FULDAG!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x