Min första videoblogg

[videofyme id=”296551″ width=”480″ height=”360″]

SORRY för ljudet och bilden i min första VIDEOBLOGG någonsin. Det var riktigt kul och jag kände att jag nästan blev lite BLYG!!! 🙂 Haha, dom som känner mig ser säkert det i videon. 🙂 Jaja…..nu kommer det säkert att komma såna här lite då och då. Sen får ni säga till om det suuuger med sån här skit eller om ni tycker att det är roligt. Jag känner mig ju lite som en fjortisbloggare men det kan ju vara kul att få en bild på hur jag ser ut och är i verkligheten tänker jag mig dåra. Kul kul…. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cian
12 years ago

Härligt 🙂

Ja du blev nog lite blyg där va 🙂

Längtar efter en video-blogg på ett riktigt niinis-inlägg..typ när du ondgör dej över omklädningsrum eller nåt sånt 🙂

Kram kram

Erika
12 years ago

Va roligt att få se hur du har det!

Tack snälla fina för dina ord inne hos mig! Det värmde!

Kram!

Smink-Anna
Smink-Anna
12 years ago

Härligt att höra din röst igen- var ett tag minsanna:) nu ser jag redan fram emot nästa videoinlägg när du drar en av dina miljoners roliga historier:) ciao ciao Bella<3

Nästa inlägg

MASCARA TEST 2011

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x