Jag som brunett!

20111021-084238.jpg

20111021-084329.jpg

20111021-084348.jpg
Sådär, då var man brunett igen! Det känns….va ska jag säga. Som en lättnad! Jag är lättad. Det känns som om jag kommit hem igen. Som att jag är Nina igen. Trodde inte det skulle kännas så. Men jag antar att det känns så när vi blir som våra gener tänkt att vi ska vara. Jag är född sån här. Då kanske det är så att ögonen och hjärnan liksom PIUUUUH när man ser ut som det var tänkt. Vicket jäkla knarkarsurr från mig såhär tidigt på morgonen va?

Jaja, viktigt var att barnen tyckte det blev fint. Dom tyckte det blev jättefint. Annars brukar det demonstreras högljutt! Tony sa att det var fint. Det duger för mig. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therése
12 years ago

Jag säger bara WOW!!! Du ska vara brunett, inget annat. Du får så fin färg och dina drag kommer verkligen fram. Jättesnyggt 🙂
Kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Åååh tack, vad snäll du är! Nu blev jag glad i hela hjärtat! ♥ Kram

Nina
Nina
12 years ago

Jag hittade din blogg av en slump och jag kan inte få nog av den.
Jag tycker du passar i brunett, helt klart många tror att jag är brunett egentligen för det passar så bra men egentligen är jag blond. Jag har aldrig känt mig hemma alls i blont. När jag började färga till brunett så kände jag mig som jag. Jag hade hittat hem.
Ha en bra helg. Kram

Marypop
Marypop
12 years ago

Du är som vanligt skitsnygg!!!
Passar i allt!!!!

Trevlig helg!!
Kramar
Marie

Erika
12 years ago

Jättesnyggt! Sketasnygg färg! Snygg färg på en snygg tjej! 🙂 Hoppas ni har en härlig fredag! Kram!

Nästa inlägg

Nu blir jag brunett igen!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x