GLÖGGMINGEL

 

Den 10:e november ska vi ha vårt årliga GLÖGGMINGEL. Ni som följt mig under en längre tid vet att vi haft det som en årlig tradition de senaste tre åren. Jättekul är det även om det är sjukt slitigt just innan. Nu sitter jag i inspirationsmöten med mig själv. Det är sånt som jag verkligen måste avsätta tid för annars så hinner jag inte ta mig tiden att sitta ner en stund för att låta min kreativitet flöda. Den stoppas av stress har jag märkt så jag måste liksom boka tid i almanackan för att låta kreativiteten komma tillbaka. Tänk vad häftigt det ändå är att lära sig massa nytt om sig själv fast man är en medelålders ”soon to be” tant.

 

På GLÖGGMINGLET i år kommer vi att vara rekordmånga ”utställare”. Det kommer att vara en tjej fråntidigare inlägg). Sedan kommer Helena (med Helenaväskan) att finnas på plats och en smyckestjej som tillverkar egna smycken. Det blir blandad kompott utav inredning, väskor, kläder och smycken. Det roliga är att vi är några som kommer med nyheter lagom till jul och dessa brukar visas upp för första gången på denna tillställning. Sedan bjuds det på glögg, pepparkakor och mat finns att förbeställa då vi håller till på Helenas Kök.  Om det är så att Du skulle vilja bli bjuden på denna tillställning, du kanske vill ta med dig några vänner, så får Du mejla mig på niiinisbloggen@hotmail.se. Torsdag den 10:e november kl: 18 – 22 alltså.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
12 years ago

Vaför alltid en torsdag 🙁
Hoppas ni får många besökare. Kram

lillal
lillal
12 years ago

Vad kul 🙂 Visste inte att du känner Helena?! Det är en gammal kollega till mig 🙂 Vi jobbade tillsammans på Sterling, när hon oxå var flygvärdinna 🙂 Hoppas allt är bra m dig! Ha en bra helg, kram kram

Nästa inlägg

LCHF Fläskfilégryta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x