Årets julthe

20111031-063257.jpg

20111031-063310.jpg
Ja, jag var jag ju på Kahl’s igår och fyllde på the förrådet. Åh, dom hade redan tagit fram 3 olika jultheer. Grönt, rött och svart. Jag valde det röda med massa härligt mums mums . Tänk om jag kunde förklara doften. Det doftar helt fantastiskt! Jag börjar redan få lite julfeeling, å jag älskart! Ni som är nya läsare hos mig vet säkert inte om att jag bara ÄLSKAR julen!!! Snart får jag börja fixa o dona inför den. Tur att jag har det jobbet jag har, då jag får tjuvstarta med jultillverkning. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

Måste bara få rekommendera ett te som är helt underbart. Om du åker till Gotland någon gång, gå på Kränku i Visby och köp ett te som heter Kalkstensdrömmar, mmmm jag lovar dig du kommer inte bli besviken 😉

Johanna
12 years ago

***LÄNGTAR***

Nästa inlägg

LCHF bröd på ICA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x