Potträning på hög nivå!

20111106-195013.jpg

20111106-195042.jpg
Potträningen in action…
….jamen det går liksom sådäääär med det va. Vi läser 17 böcker 3 ggr om men inte en endaste gång har kisset kommit i pottan fast jag vet att ungen är kissnödig. Sen får han på sig blöjan o så kissar han den full. Annars så sätter han sig i soffan o slår en drill där.

Thedde var oxå lite knusslig med potteriet, Elliot gick det rätt smidigt med, nu Milo som verkar bli en nöt att knäcka. Man ska ju inte hålla på om dom inte är mogna. I know…men Milo har full koll och vet när han blir kiss o bajsnödig. Det handlar bara om ointresset än så länge, tjejer är ju sådär mer framåt när det kommer till att göra saker själv. ”Vill o kan själv”. Killar är mer ”Nä men morsan för fasen, fixar du det här”. Milo lägger en kabel på golvet o ba….oj, jag bajsa på golvet. Typ så. Men men, jag ska inte stressa, det kommer. Vi fortsätter utan stress. Om han fortfarande har blöja när han ska börja lekis så kan vi snacka stress! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Nu hade vi tur med Alex, han blev först blöjfri på natten (jag vet, helt sjukt) och sen följde det snart naturligt även på dagen. Nu har du ju redan gått igenom detta två gånger och behöver väl egentligen inga tips men jag ger några ändå 😉
Gör som med maten -låt dockan ”kissa”, sätt pottan framför tv:n, han kanske gillar toaletten bättre? Ha pottan framme hela tiden där han är..
som sagt, du har säkert redan testat allt, och som du skrev- det kommer när de är mogna. Det är ju ett hormon i kroppen som ska bildas så det handlar inte bara om ointresse.
lycka till, snart är jag också där igen.
kram

Nästa inlägg

Kom o köööööp!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x