((PRUTT))

 

Jag lovade ju er förut att vi skulle snacka fisar, pruttar, fjärtar, brakskitar…. you name it! Ok, nu har jag landat i soffan efter en HÅRD arbetsdag och är egentligen alldeles för trött men känner att jag måste prata om det här nu så jag inte glömmer bort det! 🙂

Så, hur gör ni i er familj? Fiser ni inför varandra? Är det ”öppen-dörr-skita” för hela slanten. Sitter en och skiter så sitter alla på golvet nedanför och umgås? Nej, inte det? Eller? Ör du av det känsliga slaget så kan du sluta läsa nu. Är du redo för lite smaskigt fis-snack så keep on reading!

Jag kan ju inte hjälpa att jag fascineras utav detta. Jag tycker det är skitkul med pruttar. 🙂 Ja, så lättroad är jag. 🙂 Men vi tar det från början. Vi börjar med när man precis har träffats. Alltså, detta är ju något som är bland det jobbigaste som finns i början av en relation. Man äter gott, man dricker gott, man ligger i soffan och kollar TV. Man lever tillsammans 24/7. Man rör sig ingenting utan bara äter…nom nom nom, till TV:n, efter ligga`t, till filmen o så fikar man. Vad händer då? Jo, i magen börjar det att bildas liknande butangas, eller vänta…. det börjar likna ett kärnkraftverk. Du skulle kunna dra av en brakskit lika stor som en Hiroshima bomb. Den älskades hår skulle lossna, ögonbrynen brinna upp och han själv skulle flyga in i väggen och gjutas fast likt en betongfasad. Som ni förstår så är det ju liksom ett BIG NO NO att dra en sån. Vad skulle han tycka om sin rosensöta, goddoftande urkvinna till flickvän? Förmodligen skulle han bli lite förvånad. Han kanske skulle hamna i chock. Så vad gör man? Jo men serru. Man håller sig så tånaglarna krullar sig. Man håller sig så det nästan pyser fis ur ögonhålorna. När den jäveln är på väg ut så kniper man igen så hårt så man glömmer tid och rum, man får en glansig blick och bara strirrar framför sig som man sett ”Jack the ripper´s” skepnad där i vardagsrummet. När den jäveln vänder kan man pusta ut och försöka koncentrera sig på konversationen.

”Är du hungrig, det kurrar så mycket i din mage” säger den finaste mannen man känner och gör i ordning lite smörgås och thé. I själva verket är det en brakskit som åkt hiss upp och ner i magen sen Sundsvall brann och bara letar öppningar att få explodera ut ur. Man äter snällt upp mackan och dricker upp thét och ber till högre makter att någon från ovan ska förbarma sig över ditt skithål så du bara inte släpper ut det bullrande monstret.

Gud nåde när man sedan äntligen får vara själv!!?? Herreminjeeeee….det känns som man vill köra en regndans. Sjunga halleluuuuja högt och hårt ute på balkongen medan man släpper fis efter fis och äntligen kan gå och göra nr: 2 utan att vara livrädd för hur mycket det ska låta eller lukta?! För nummer 2 fixar man ju inte och göra dom första månaderna i en relation. Inte jag i alla fall. Jag låtsas som jag är en utomjording som aldrig skiter. På sin höjd kan det komma ut ett rosenblad eller två men that´s it. ”What?? Vad tar du mig föööör? Skita? Näääe, vet du vad! Sånt hemskt håller inte jaaaag påååå meeeeee”. Alltså jag har så mycket storys om såna här grejer. Ni skulle garva er harmynta hela högen, jag lovar er. Det känns som jag vill dra några såna storys för er bara för att jag känner mig lite trött och WILD `n CRAZY idag. Men ni får nog ge er till tåls tills imorn! Eller på fredag. Det beror på när jag hinner. Men tänk så det är? Det är ju världens mest normala sak i livet. Ingen fungerar ju utan att fisa och skita. När man var liten så sa man ju att man skulle tänka på att Silvia satt och bajsa och så skrattade vi så vi nästan svimma. En killkompis till mig sa en gång att när han är intresserad av en tjej så behöver han bara tänka på att hon lägger av en skithög brakskit och en kabel så har man glömt henne. Är det något som satt sig i huvudet på mig kanske? 😉

Ja, här vare skitsnack på hög nivå! Nu ska jag slappa i soffan…. ögonen går i kors!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lina
12 years ago

Ha ha du e rolig 😉

Therese
12 years ago

Underbart..:)

Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Haha, du är underbar! Tack för att du väntar med nästa skitinlägg till imorgon, skrattar så jag dör just nu:)

kramar

Kirsi
Kirsi
12 years ago

Ha ha ha, kan inte sluta o garva. Kram

Martina
12 years ago

Haha underbart, skönt att det finns fler som tänker så! hihi

Tess
Tess
12 years ago

hahahaha, vad jag känner igen mig!

Frida B
Frida B
12 years ago

Hahahahahaha jag dööör!!!

Så jäkla klockrent, det är ju precis så det är!!!
Nu efter flera år tillsammans är det där som bortblåst 😉

nerver shit in my life ;=)
nerver shit in my life ;=)
12 years ago

hahaha, jag har ju hört dig live o blivit peppad av dig att bryta isen genom att släppa F…. NU sitter jag o rodnar o skrattar om vart annat! Min sambo undrar vad som är SÅ kul, o jag är alldeles för skenerad för att ens kunna säga att andra tjejer gör det.. HAHAHAA, OM han läser detta då faller hela hans bild om mig o oss tjejer ;=), trots allt vi har ju känt varandra i 26 år o bott ihop i typ 5år. Å jag kan sträcka mig till att säga turistmage.. Å du storaKRAMen o TACK för ikväll mycke fint du gjort, å vad fin du va i förkläde o allt <3 NU ska jag kolla om jag har några ängeltofflor under sängen..

Nästa inlägg

Genus

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x