Dagen D

20111110-064735.jpg
Vi ville bara säga godmorgon….

….o så ville Milo visa den som heter Mammas bil här hemma. Det är samma sort som mammas bil. 🙂 idag är det dagen D och jag vaknade tjugo i tre men kämpade och lyckades somna om ända till kvart över fem! Så jag har sovit 8 timmar inatt, sammanlagt! Man tackar!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Housewife
12 years ago

Vad händer idag då ? Dagen D?

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Glöggmingel kväll där jag ska visa upp alla mina produkter. Det som jag slitit för i flera veckor! 🙂

Therése
12 years ago

Skönt att du fick så mycket sömn. Stort lycka till ikväll.
Kram

Nästa inlägg

((PRUTT))

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x