GLÖGGMINGEL 2011

Doris Diverse klänningar!

Jag och ägaren av Doris Diverse.

Armband från ”Helenaväskan”.

Mitt bord. Det verkligen dignade över så man märker att jag jobbat hårt i några dagar! 🙂

Sedan hade vi barnarbetare på plats! 😉

Den här busungen hade skitkul när han fick köra runt med den här! 🙂

Jag och min största bebis som gått och vuxit om mig. 🙁 Vad händer…..

Fina pappa och Milobebis.

Måste bara visa Matildas häftiga saker. Hon tillverkar smycken av skrot och silver blandat! Hittade minst 4 ringar smo jag hade kunnat köpa på rot! Vilken grej? En ring hade en biffig rostig sak som ”diamant” med silver runt om. Så häftigt!

Då har ni fått se lite bilder från igår. Det blev en väldigt lyckad kväll och jag tror att alla ”utställare” var mer än nöjda. Tror att alla besökare fick sig mcket fint att titta på och många gick därifrån med överfulla påsar. Kul kul….

Nej, nu ska jag sätta igång och städa av det sista. Sen en dusch och en lunchdejt med min fina man som jag ska ägna mig ordentligt åt denna helg. Känns som min familj blivit försummad nu under ett par veckor så denna helg ska jag riktigt njuta av dom alla. Alla 2 då dom andra 2 är hos sin pappa. får njuta av dom nästa vecka. Typ binda fast dom i soffan och bara njuta…. annars lär man väl knappast se skymten utav dom. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lediga idag!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x