Lediga idag!

20111111-071902.jpg
Morr’n morr’n

Sov oavbrutet från kl 11 till 6 i morse, 7 timmar på rak arm. Jag är som en ny människa förstår ni.

Jag tog beslutet att jag och Milo skulle vara lediga idag, vi behöver det. Ska in till firman och skicka iväg en beställning men sen tror jag att vi är klara för denna dag och kan njuta av långledig helg. Vårt hem ser ut som hej kom o hjälp mig så här behövs oxå ett handtag. Har hängt upp årets första ljusslinga förstår ni och vad härligt det blev medsamma. Jag tjuvstartar lite bara…en ljusslinga behöver ju inte betyda jul. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
The Housewife
12 years ago

Gud så fint!! Det är vanliga juldekorationer eller hur, runt spegeln?

Cissi
12 years ago

Det gör ni helt rätt i (hade jag också gjort om jag kunde, haha)

Lite ljuslingor som lyser upp i mörkret måste väl ändå vara ok (iallafall enligt våra grannar!) 😉

Trevlig helg!
Kram

Nästa inlägg

Finito….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x