En liten fotovägg

Igår köpte jag en tavellist och satte upp lite bilder på barnen.

Jag håller på och framkallar lite bilder på barnen. Jag vill hitta alla dom där perfekta bilderna som man vill ha inramade och på väggen. Nu har jag framkallat lite bilder men långt ifrån färdigt så under tiden får skola/dagisbilder vara de bilder som är inramade. Denna lilla fotovägg har jag i vardagsrummet. Den stora fotoväggen ska ju bli i trappen och det är där alla dessa bilder som jag håller på att framkalla ska sitta sen.

Letade tavellist igår när jag o Milobebis var på stan. Hittade först en på Åhléns, en kort rackare för 149 spänn! Det tyckte jag var lite dyrt då man vet att det finns mer än dubbelt så lång på IKEA för samma pris. Då kan jag bli lite snål faktiskt, man vill inte hålla på och betala överpriser. Hade lite ärenden till ÖB och där hittade jag en ganska så lång för 99 kr! Skillnad….. Det blev jättemysigt här i vardagsrummet nu. En tavellist med lite värmeljushållare och tända ljus höjer mysfaktorn rejält!

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
12 years ago

like ! Verkligen fint! 😉 Kram

Thess
Thess
12 years ago

Så himla fint…
Ska banne mig beställa en tavla till mig själv med…
H/ Thess

Cissi
12 years ago

Vad fint!
Jag vill också göra något likande, kul med lite tips 🙂

Tina
12 years ago

Vilken fin tavelvägg, fick jag lite inspiration. Ser framemot att se fotoväggen i trappen. En sån ska vi oxå ha men kommer inte tillskott med hur jag vill ha den.

Linn
Linn
12 years ago

Köpte du den vita tavelhyllan på ÖB? Är ute efter en liknande. Med vänlig hälsning, Linn

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Linn
12 years ago

jajjemen! Köpt på ÖB!

Nästa inlägg

Mamma vid 60 årsålder?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x