Julklappsönskelista #2

Jag köpte det här märket för någon vecka sen. Jag köpte hela skiten. Schampoo, balsam, inpackning och nåt annat kuraktigt. Jag vet att min kusin som läser här inne lite då och då går i taket när man köper sånt här på affären. Hon är utbildad frisör och jag vet att hon tycker att man ska köpa fina och bra grejer för håret. Kan tänka mig att hon känner som jag när jag hör att nån tvättar sitt ansikte med tvål och smetar på bodylotion efteråt. Men…. ja, jag köpte det i alla fall.

Gör INTE det hörrni. Det känns så jäääkla bra när man tvättar håret. Det känns som att håret blir mjukt och alldeles följsamt. Sen har jag i inpackningen och sen avslutar jag med balsam. Så som man ska göra. Sen torkar jag håret och så känns det som jag aldrig ens tvättat håret. Det ser flottigt ut och känns som om det ligger nåt slags hölje över varje hårstrå. Sen tar det några timmar så ser det ut som om det var 2 veckor sen jag tvättade håret. Det doftar helt fantastiskt, påminner lite om Gucci Rush. Parfymen ni vet. Jag älskar den. Nu ikväll tvättade Tony håret på Milo med samma schampoo och nu ser det ut som om Milo smetat håret fullt av smör på dagis idag. Ok, han gör det ibland men nu är han verkligen helt nytvättad i håret.

Skit. Det kanske är så att man måste knata in på frissan och köpa det där dyra märket och verkligen få en bra produkt men en jäkligt tom plånka!  Jag har använt en del märken från frissan och kan säga att REDKEN och LOREAL är favvomärken. LOREAL har en jättebra kur för håret när det är förstört. Hmmm… det är jul snart! Japp, det får bli önskelistans andra önskning.

#2 Superprodukter,  SCHAMPO, BALSAM, INPACKNING och LULLULL från frissan!!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
12 years ago

gå tillbaka med skiten eller ring företaget, hade jag lätt gjort. Köper numera frissangrejer på Hair and Face som är ”billiga” här i Uppsala på alla hårgrejer. Dom kllipper ju även. Finns 2 stora i Sthlm också.
Lycka till!!

Malin
12 years ago

Hårologis produkter (från frissan) är super! Där anpassas schampot och alla andra produkter för ditt hårs kvalitet. Alla hår är ju olika, så det är ju klart att schampon mm man köper i vanliga affärer inte passar alla… Satsa på bra grejer och få bra hår! 🙂

Jennie
Jennie
12 years ago

Köpte alltid schampoo hos frisören förut, sedan var jag hos min syster och tvättade då håret med TreSemme. Sen dess är jag fast! superbra för mitt hår och att flaskorna är på hela 900ml gör att de räcker ett bra tag. Ett tips kanske?

Chanel
Chanel
12 years ago

Har du hört den där Hives låten ”Hate to say I told you so” ? Haha. Kolla på Beauty Planet och Baresso, där är det jättebra priser på Loreals hårvård!! Redken finns också där på nån av dem iallafall. : )

Nästa inlägg

JÄVLA IDIOT!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x