Morr’n Morr’n Schweden

20111115-052104.jpg
Ser ni vart jag står?

Den här bilden fick jag skickad till mig på fejjan igår! 🙂 Det är min klass, klass 8C på Korsängsskolan. Vi vann nån tågtävling och fick åka till Liseberg. Jag minns knappt det här men jag sprang på en klasskamrat igår på affären och han friskade upp mitt minne. 🙂

Han tyckte jag var mig lik. ”Ja du har fortfarande ett hårsvall” sa han. 😉 Det får man väl ta som en komplimang?

Nähä, nu har jag legat vaken här sen typ 4. Somnade bredvid Milo igår. Elliot på övervåningen vid datan och Tony o Thedde på träning. Lugnt och tyst. Då behöver inte en 3 barnsmorsa direkt vaggas till sömns. 😉 Skiter i det här nu och går upp o kickar igång dagen! HEPP HEPP!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julklappsönskelista #2

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x