Vill ni ha rabatt på Nindigos Rum?

Sådär ja…. här har jag lagt ut lite nyheter. Adventsstakarna kommer jag bara att ha på de marknader jag ställer upp på innan jul, har dom alltså inte på hemsidan. Det blir svårt att hinna göra så många så att alla hinner få sina innan första advent. Däremot kommer nog tidningsställen att bli ett stående inslag på hemsidan.

I morse när jag vaknade sådär jättetidigt så låg jag och tänkte på er en liten stund. Ja, er som läser härinne hos mig. Jag tänker faktiskt på er ska ni veta.  Sen tänkte jag att jag ju är så glad att ni vill läsa om mina bravader härinne och att jag kanske faktiskt kan hitta ett sätt att tacka er lite. Att ni kanske ska få rabatt och sånt där. Rabatt på Nindigos Rum produkter. Måste bara fundera ut ett bra sätt som vi kan använda oss av det. Måste fundera på det lite och så återkommer jag. Låter det som en bra idé? Nu har du chansen att påverka… 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
12 years ago

En rabatt vore väl underbart såhär innan jul (det skulle bli en julklapp till mig själv;) ), men egeeeentligen skulle vi ge dig någon slags belöning, det är ju du som förgyller våra dagar med prutthistorier, härliga scenarier och roliga bilder ur ditt liv. Tack!! Kramar

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Linda
12 years ago

Men sööötis! TACK!!

Martina
12 years ago

Vilka marknader kommer du vara på innan jul? 🙂

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Martina
12 years ago

Det enda som är klart än så länge är Första adventsmarknaden här i vår lilla stad. Utanför fiket My House! Kom och hälsa på vettja! 🙂

Madde K
Madde K
12 years ago

Jag vet ett internetföretag som man får lägga upp en länk via sin blogg till dig och som sen ska ligga där ett visst antal dagar. När man lägger ut den så mailar man dig och berättar vilken blogg den ligger på så att du kan kolla att den verkligen finns där. Så efter de dagar som du bestämmt att du vill ha mailar du en rabattkod till personen som laggt upp länken…hm jag hoppas du förstod, blev lite krångligt kände jag 🙂

Kram Madde

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Madde K
12 years ago

Det där lät ju jätteintressant, berätta mer!!! 🙂

Thess
Thess
12 years ago

JAAAAAAA!!!! Självlart vill jag ha rabatt…det vill väl alla!?
Är så jäkla nöjd med tavlan till mamma och själv har jag en låååång önskelista efter saker jag vill ha från Nindigo´s rum…
Ha en fina dag Nina

Kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Thess
12 years ago

Vad glad jag blir att du blev nöjd! Hoppas mamma blir lika glad… 🙂
KRAM

Marie
Marie
12 years ago

rabatt är alltid kul =) Min lista på saker jag vill ha hos dig är LÅÅÅNG. Vet inte vad tomten tycker om det…. Men önska kan man alltid göra. Den svarta advenstlådan är så snygg.
Lycka till!!!

Tina
12 years ago

Rabatt är aldrig helt fel.;-)

Therese
12 years ago

Men så fina grejer! Är det ditt eget märke?

Therese
12 years ago

Jaaa klart vi vill ha rabatt…:)
Allt bra med dig?
Själv är det toppen, nu är det snart dags för Malins bebbe att komma till världen BF på fredag..:) Så beställer nåt när han kommit helt enkelt..
Har du fnulat på nåt datum att ses, om det inte funkar med en fredag och vin kan vi alltid ta en fika?? Kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Therese
12 years ago

Ååååh…. min kompis fick en liten tjej i morse! Har stått och gråtit här av lycka. Ja, men ska vi försöka få ihop ett litet datum vännen?! Jag är öppen för både vin och fika… 🙂 KRAM

Jessica
Jessica
12 years ago

Hej

Var kan man beställa dessa saker??? Villl haaa!!!=)

Mvh

Jessica

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Jessica
12 years ago

På mitt företag! 🙂 Jag har en webshop på min hemsida. http://www.nindigosrum.se. Kika in vettja! 🙂

Nästa inlägg

Toxy the cat!

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x