ÄLSKAR’T

20111121-174711.jpg
2 av mina favvisar i tvättstugan!!

Jaha, då har jag lagat middag, plockat i diskmaskinen, plockat undan, vikt tvätt, startat en tvättmaskin och hängt ytterligare en maskin tvätt, tänt ljus här hemma och äntligen satt mig ner. De vanliga sysselsättningarna på kvällarna känns det som. Sysslorna tänker inte på att man är krasslig och helst av allt vill ligga på soffan. Tony hade kunnat hjälpa men han hade tatueringstid efter jobbet idag å envis som en åsna som jag är då så gör jag allt själv istället. Men skitsamma, nu äre KLÄRT!

Hörrni, favvosarna i tvättstugan där. Maj gadd säger jag bara. Fy farao vicka grejer alltså. Världens absolut bästa påfund. Tar bort alla fläckar som förr varit omöjliga. Ungarnas kläder glänser trots flottfläckar, målarfärg o allt skit man kan komma på som hamnat på kläderna. ”Sprut sprut” med fläckborttagar spruten. Ju värre fläck, desto längre verkningstid brukar jag köra. Sist vi var på fest var Tonys t-shirt dränkt i rödvin typ. ”Sprut sprut” – verkade över natten. I med en ”boll” flytande Vanish. 40 grader. Borta!! Sååå överjävligt bra alltså!

Nu filmkväll! Återkommer med bild på Tonys nya tattoos.

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agnieszka-2barnsmorsan
12 years ago

Kul att den funkar så bra! Vi använder varken tvättmedel eller sköljmedel här hemma då ungarna inte tål det, utan här hemma kör vi tvättnötter och galltvål, funkar bättre än något annat jag någonsin testat!
kram

Nästa inlägg

Har ni testat strepsils?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x