ANNONS

Tonys tattoos

/

20111121-205136.jpg

Tonys nya tatueringar…,

….han har en likadan på andra armen! Det är en inkablomma. Tycker dom var riktigt fina. Jag hade oxå tatueringstid idag men eftersom jag är krasslig så blev det inget idag. Jag fick ändra min tid till den 30:e istället. 🙂 Funderar lite på vad jag ska göra men har i de stora hela helt klart för mig hur den ska se ut och var den ska sitta. Det blir min 11:e tatuering och jag ska sakta börja bygga på en sleeve. Kul kul…

Förresten, kollade ni halv 8 hos mig ikväll? Det är från vår lilla by förstår ni. Åsa som är med var luciakandidat samtidigt med mig i början på 90 talet. DET NI!! 🙂

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00