Tonys tattoos

20111121-205136.jpg
Tonys nya tatueringar…,

….han har en likadan på andra armen! Det är en inkablomma. Tycker dom var riktigt fina. Jag hade oxå tatueringstid idag men eftersom jag är krasslig så blev det inget idag. Jag fick ändra min tid till den 30:e istället. 🙂 Funderar lite på vad jag ska göra men har i de stora hela helt klart för mig hur den ska se ut och var den ska sitta. Det blir min 11:e tatuering och jag ska sakta börja bygga på en sleeve. Kul kul…

Förresten, kollade ni halv 8 hos mig ikväll? Det är från vår lilla by förstår ni. Åsa som är med var luciakandidat samtidigt med mig i början på 90 talet. DET NI!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

ÄLSKAR’T

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x