Juklappsönskelista #3

Går ni på fotvård?

Okej, det finns nog inte tillräckligt med utropstecken för att förklara hur äckligt jag tycker det är med fötter. Bebisfötter, OK…. men sen skulle jag gärna se att vi alla gick med jocka strumpor för jämnan. SÅ man slapp se skiten. Ni vet ju att jag t ex inte diggar badhuset för att allas fotguck ligger där på golven och mojsar. Tänk er sånt där fotguck som först är lite hårt och sen har det liksom lösts upp av vattnet och kloret och väljer att släppa där och då på kakelgolvet. *SPYYYYYR*

Tony kan ju sitta och massera mina fötter utan och ens tänka på det. Jag har gjort mina tafatta försök att massera hans fötter. Verkligen FÖRSÖKT men för faaaaan alltså, det gååååår inte. Jag tar tag i dom som om det var farligt gods eller direkt hämtade från ett kärnkraftverk. Sen tänker jag mig att jag ska verka oberörd. Ni vet sådär….knåda på i full fart. Istället ser det ut som jag hanterar en stekhet panna eller som sagt var, farligt gods. Rädd för att det ska explodera mest hela tiden. Sitter med lite rynkad näsa och knådar i frenesi och ser lite skräckslagen ut. Vet faktiskt inte hur pass njutbart det blir för Tony? Förmodligen inte alls då själva masseraren ser ut att vilja lägga en pizza över hela skiten istället och dra.

Mina fötter har alltid varit så mjuka och härliga. Inga förhårdnader så långt ögat kan nå. Har varit på en endaste fotvård och hon som gjorde det satt mest och suckade över hur lite det fanns att skära bort. Är det de man går igång på som fotvårdare. Kottandet? Få skära bort gammal skinn….. Det tror jag det. Det skulle jag me gilla om jag nu inte ville kräkas av fötterna. Men så blev man lite äldre, gick i för många skor som inte var bra. Jag har väl inga direkt förhårdnader nu heller men dom känns torra. Skulle nog behöva gå till en fotvårdare som fixa och trixa lite med dom. Som kanske gjorde en sån där fin vit rand längst fram. Fransk manikyr, det har jag alltid velat prova på fötterrna. Men måste man ha långa tånaglar då? Det klarar jag bara inte! Har ni provat franska manikyr på fötterna?

Är det värt att lägga pengar på? Är det skönt? Gör det ont? Kittlas det? Ska jag sitta och fnissa och rycka undan fötterna eller tjånga till stackars fotvårdaren med en riktig hästspark är  det liksom ingen idé ju! Blir det bra? Håller dom sig fina länge eller måste man springa för jämnan? När Januari sen kommer och jag är helt jefla utarbetad och trött så tänkte jag mig att jag skulle använda alla härliga presentkort jag fått på sånt här. *HOST HOST*. Ansiktsbehandling och fotvård önskar jag mig……

Ja, det vill säga om ni nu säger att det är nåt bra!? Fram med alla era förslag, erfarenheter och rekommendationer nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ni är många themysande!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x