Ni är många themysande!!!

20111123-082002.jpg

Okej, det var väldans många av er som fick ihop lite thestund i soffan måste jag säga! Skrev ju ett inlägg om det igår!All cred till er….ja att ni får ihop det! Ska banne mig få till en thestund när den här hysteriska veckan är förbi. Så ska jag lägga ut det här och så ska jag lägga en uppdatering på fejjan…

Men det blir nog ingen sån too mutch uppdatering! Brasa, gryta, bakat, raggisar, the type of thing!! 😉

______________________________________________________________________________________

UPPDATERING!!!

Hihi…. det är så kul när jag skriver om såna här saker på min blogg för då rasar det verkligen in kommentarer. Jag tror att jag har ett gäng debattörer som läser här inne hos mig! 🙂 BRA! Det är kul med debatt. Det är oxå kul att vi alla är så himla olika. Att det finns dom som faktiskt spyr på uppdateringar som är för mysiga, kanske för att man vet att verkligheten ser annorlunda ut eller bara för att man inte digg för myspysiga uppdateringar. Det finns t ex bloggare som oxå skriver så himla myspysigt och allt ser ut att vara hämtat direkt ur en inredningstidning/restaurang/äktenskapsrådgivare/perfekta morsan m.m. Jag läser några såna och vet ni? Jag mår bra av att läsa det på nåt sätt, jag myser åt att det kanske faktiskt finns dom som har de så perfekt. Jag har det inte. Men jag har 3 friska barn, en man som älskar mig och som jag älskar tillbaka, 2 föräldrar som lever och är relativt friska och krya och som jag avgudar. En syster som jag älskar djupt. Svärföräldrar som jag älskar. En fungerande relation med mitt ex, en ”lycklig” separation bakom mig. Jag jobbar med nåt jag älskar att göra. Jag har det grymt bra. Sen att det finns saker som kan vara jobbiga, inte perfekta, stökigt, dammigt, hinner inte med themys i soffan med sprakande brasa, stressar….. det göööör mig inget. Det är mitt liv som det ser ut. Som jag är lycklig i.

Ni är så gulliga som kommer med förslag på hur jag skulle få in the-mys i mitt liv. Jag tror att min tid kommer när jag sitter där i soffan med min kopp the och är totalt avslappnad. Just idag finns inte den tiden. Jag vet faktiskt inte om jag ens skulle njuta av det eftersom jag har så mycket annat som jag vill göra istället. När vi kommer hem från jobbet så är det lite måsten. Måsten som tvätt, mat och förberedelser för nästa dag. Skulle jag inte få göra dom skulle jag må dåligt . Sedan har vi valt att inte ha Milo på dagis för långa dagar. Det gör att jag jobbar kortare dagar och måste sköta lite av mitt jobb hemifrån. För att vi vill ha det så. Så när kvällsbestyren är klara, disk, tvätt är fixat så lajjar vi oftast med Milo en sväng. Bilarna ska parkeras, dom ska krocka och så ska dom kära racing. Är stora barnen hemma är det läxor dessutom eller hämtning/lämning. När det lugnat sig så kanske jag jobbar lite till, beror på hur mycket jag har. När jag väl landar i soffan så ligger jag ner. Då gåre ju itne och dricka the! 🙂 Liggande, då bränner man sig ju! 🙂 Men vi har förbannat mysigt den lilla stunden som jag är vaken efter att Milo somnat. Räknas inte det som the-mys? 😉 Skämt åsido.

Sammanfattningsvis! Alla är vi olika, jag kan älska myspysiga statusuppdateringar på fejjan. Jag gör dom själv ibland. Ibland har man myskänslor som bara måste ut…inte sant? Helst när det kommer till barnen. Jag kan känna uns av avund när jag har jättetråkigt och alla andra verkar ha så himla kul. 🙂 Jag känner genuin lycka när någon annan känner lycka. Jag känner genuin sorg om någon annan känner sorg.  Det finns dom som bara spyr galla på fejjan, tycker att det mesta är skit. Det finns dom som skriver bara när dom gör nåt som är värt att skriva (enligt dom själv). Det finns dom som skriver fantastiskt roliga statusuppdateringar, dessa hör till mina favoriter. Ja, fejjan är som ett förbaskat uppslagsverk för alla känslor i hela världen, så skulle man kunna säga. Inget är rätt eller fel. Det är direkt hämtat ur nåns liv och allas liv är verkligen olika. Mitt liv har inte plats med the mys just denna veckan, men nästa kanske? 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

Strunta i dammet och dammråttorna, viktigast är ju som du också säger att man har det bra tillsammans i familjen. Jag läste en ganska passande sak igår i en annan tjejs blogg och hon hade beställt den texten som väggtext den löd så här:
” Dammtussarna under sängen, är bara änglarnas små tofflor”

Fint va!!

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Martina von Arronet
12 years ago

Jag gör såna tavlor!!! 🙂

Äsch, städning lägger jag faktiskt inte ner så mycket tid på. Son jag skrev är det måstena som mat i magen och rena kläder som fixas för välmåendets skull. Resten av tiden umgås vi… 😉

Martina von Arronet
Martina von Arronet
Reply to  Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Har du ngn bild på en sån tavla? jag tycker det var en underbar text nämligen/kram

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Martina von Arronet
12 years ago

På min hemsidan finns det! http://niiinis.se/webshop/tavlor/dubbeltavlor-2175409

Om du klickar dig fram i flashgalleriet så hittar du såna tavlor där! 🙂 Kram

Nästa inlägg

Fin julklapp till mamma o pappa!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x