♥ JULMARKNAD ♥

 

Såhär såg det alltså ut i lördags på mitt lilla bord utanför My House fiket. En jättevacker dag fick vi fast den var lite blåsig. Många som kom o kikade till oss då My House hade massor av fikabesökare. 🙂 Efter en heldag på marknaden var man lagom mör för kvällen sen. Halv 5 var jag hemma och 6 kom första gästerna. 🙂 Men men, det är härligt med full fart emellanåt sen att jag somnade kl 7 igår kväll tyder på att man kanske var lite trött.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina
12 years ago

Va roligt! Jätte tråkigt att vi va borta just då när det va en julmarknaden hemikring 🙁 hur gick det då? är det många som mest tittar eller var det några shoppare? 🙂

Nästa inlägg

Vad tycker ni om skorna?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x