Niiinis julkalender LUCKA # 1

20111201-095204.jpg

LUCKA # 1

Då öppnar vi första luckan i Niiinis julkalender! Första luckan innehåller en upphängningsbar skylt. Den är 26cm i hög och 3,5 cm bröd. Vit med svart text. Du som vinner kommer att få välja på några olika texter.

1) Älskad
2) God Natt
3) Lycka
4) Fina du
5) God Jul
6) Älskar dig
7) Drömmar
8) Kärlek
9) Mitt allt
10) Underbar

För att vara med o tävla i julkalendern idag så gör du såhär:

• Skriv att du deltar bland kommentarerna och vilken text du önskar (av de ovan) om du vinner.

• Skriv ett inlägg om att du deltar i Niiinis julkalender och länka till www.nindigosrum.se och hit till min blogg och detta inlägg. Har du ingen blogg skriver du en status om det på Facebook. Låna gärna bilden!

• Du får gärna gilla både Nindigos Rum och Niiinis – Morgonpigg 3 barnsmamma på FACEBOOK! klicka på respektive namn så kommer du till sidorna!

Imorgon den 2/12 presenteras den första vinnaren!!!

 

OBS: Det pågår en liknande tävling på Nindigos RUM:s sida på Facebook. Det är inte samma tävling och man kan bara delta i en utav tävlingarna!

0
Subscribe
Notify of
guest

10 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Jag är självklart med.. Hade velat haft en med texten: Mitt allt..
Den hade jag hängt på dörren till Willes rum i nya lägenheten.. Har länkat till dig på min blogg.. Kramis

Nina
Nina
12 years ago

En fråga bara. Hur ska jag kunna vara med en sån här tävling? Min blogg är låst för den är bara till för familjen. Jag har ingen Facebook. Är lite trött på såna här tävlingar att man måste ha en öppen blogg och Facebook. Synd.

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Nina
12 years ago

Skulle ha skrivit det kanske…. Man kan vara med om man tex tipsar någon oxå! Inga större problem än så vettu. Nu kan säkert inte jag tala för andra tävlingar men vad gäller min tävling så vill man att tävlingen ska nå ut till så många som möjligt. Därav krävs vissa ”uppoffringar” för att delta. Sedan driver jag ett nystartat företag som är väldigt litet än så länge. När jag skänker gåvor så är ju det faktiska pengar rakt ur från mitt företag. För att så att säga täcka en liten del av kostnaderna kanske man kan lyckas få lite marknadsföring. DÄRFÖR fungerar tävlingarna så hos mig.

Det är HELT valfritt att delta också vettu!

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Reply to  Nina
12 years ago

Glömde en sak…. Du kan ju tipsa på din låsta blogg oxå. Då har du ju tipsat din familj!

Madde K
Madde K
12 years ago

Jag vill vara med 🙂 så självklart har jag länkat till dig! Vinner jag skulle jag vilja ha texten Drömmar.

Kram kram

Jenny Sjöberg
12 years ago

Jag är med och önskar texten Älskad.
Tipsat här:
http://jennyjon.bloggplatsen.se/2011/12/01/6776965-julkalender-vinn-en-skylt/
Gillar båda på fb.

Malin
12 years ago

Hej hej!! Jag vill vara med! Vill tävla om texten Drömmar 🙂 Gillar på Facebook också (båda sidorna)

Här är min länk:
http://majblomma.blogg.se/timeaftertime/2011/december/tavlar-om-en-skylt.html

liselotte
liselotte
12 years ago

Är gärna med och tävlar, skulle jag ha turen att vinna vill jag ha texten God Jul, har länkat på min blogg http://liselottess.blogspot.com/2011/12/skylt-112.html

Spacegirl
12 years ago

Jag är gärna med 🙂
Har jag turen att vinna skull jag vilja ha God Natt

Min blogglänk
http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2011/december/julkalender-1.html

Johanna S
12 years ago

Hejsan! Är gärna med och tävlar 🙂
Om jag nu hade turen på min sida skulle jag vilja vinna ”Fina du”

Har länkat på min blogg: http://haltbananskal.bloggplatsen.se/2011/12/02/6780056-niiinis-julkalender-lucka-1/

Gillat Nindigos Rum och Niiinis – Morgonpigg 3 barnsmamma på Facebook under mitt namn Johanna Svensson!

Ha det gott!

Nästa inlägg

Niiinis JULKALENDER!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x