Det är sånt här som gör en glad!

20111207-044811.jpg
Han känner mig mig min livskamrat.

Varit vaken sen halv 4 då Milo vaknade för första gången. Lyckades få honom att somna om men jag kunde inte. Kan bero på att jag somnade kvart i 8 igår men gick ju upp klockan tre oxå. Ja, jag skjuter som sagt var på dygnet den här årstiden och har alltid gjort. Tony ser jag typ två timmar på kvällen känns det som. Men snart vänder det och jag orkar sova längre och då vara vaken längre. Tänk…jag har vart såhär sen jag var liten. 🙂

I alla fall. Tony känner mig bra…han visste att jag skulle vara uppe med tuppen och sy så då hade han skrivit en söt sak till mig här på min symaskin. Blir så varm i hjärtat, TACK min finaste kille! Älskar dig oxå!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny Sjöberg
12 years ago

Så fint gjort! 🙂

Martina
12 years ago

Så lite gör så mycket! 🙂

Linda
Linda
12 years ago

Men åh! Vart hittade du han någonstans? 🙂

husbandet
husbandet
12 years ago

Love you tuppen 😉

Nästa inlägg

Gillar ni julkalendern?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x