Niiinis Julkalender tävling Lucka # 7

Dagens lucka nummer 7 ser ut såhär. Det är en liten skylt som man kan sätta i en blomma eller varför inte sticka ner i lilla salladskrukan man har står där bredvid spisen. Just den här står det potatis på men det får man välja som man vill. Den finns även att få i vit med svart text. Skyltarna säljs i set om 5 men denna tävling så är det en liten skylt som lottas ut. Välj ord själv men se till att det inte blir för långt.  Skyltarna finns här på min hemsida.

 

För att delta så kan Du väl vara gullig och dela detta inlägg på Din facebook sida. Har du ingen facebook men en blogg lånar Du bara bilden och skriver ett inlägg om att du tävlar här inne hos mig! Kommentera oxå detta inlägg med vilken färg och text Du skulle vilja ha om Du vann!

 

LYCKA TILL!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde K
Madde K
12 years ago

Hej Tjejen!

Såg du mitt mail med mina adressuppgifter?

Kram Madde

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Hallå vännen!!! Nej!! Vadå när skickade du dom?

Linda
12 years ago

Nu har jag delat på facebook! Räcker det för att delta?

Nästa inlägg

Det är sånt här som gör en glad!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x