KLUNSAR NI?

Det här med att klunsa…. kan vi prata om det? Ja, sten sax påse.  Håller ni på med det? Det gör vi, ibland. Det är såhär förstår ni. Jag tror att det kan vara så att jag är VÄRLDENS sämsta klunsare. Har det med intelligens att göra? Logiskt tänkande? Är det bara tur? Har det med de två första tingesterna att göra kan man säga att jag så att säga…… rökt. Som en gammal västkust räka, fett rökt.

 

Jag och Tony kör med det här ibland. Det kan handla om att byta bajsblöja på Milo. Det kan handla om att plocka undan på bordet. Det kan handla om vem som ska städa toaletterna. Vi gör det lite då och då kan man säga. Ok, i början när vi gjorde det så förlorade jag V A R E N D A   G Å N G! Det var liksom ingen hejd på skiten. ”Bäst till tre” hojtade jag och trodde jag hade en endaste chans i världen. MY ASS! Hur svårt kan det vara? Tydligen JEFLIGT svårt. I alla fall så fick jag ett litet uppsving här någon vecka. Jag vann tammefasen ALLT. Jag var OSLAGBAR! Jag dansade vinnardansen varje gång och gjorde långnäsa mot Tony. Sjöng och trallade, så överdrivet och DRYGT glad blev jag. Det höll inte i sig så jättelänge utan oturen var kom tillbaka som en varm sommarnatt i Juli. Svepte in och svullade allt med hull och hår. Tony bryr sig inte så mycket om det där med att vinna i kluns mot mig medan jag mer eller mindre kan förstöra några minuter av mitt liv pga förlust i KLUNS. Antingen så måste jag sluta låta förluster i kluns uppta några minuter av mitt liv eller så får jag helt enkelt gå en klunskurs. Hallååå ABF, är det nåt att ta upp i nästa budgetmöte?

 

Finns det nån stategi? Kör ni något special? Börjar ni alltid med sten för att sen gå på sax…. tjoff tjoff… ba tjoffar upp det där påshelvetet likt en samuraj. Berätta! Eller vänta….. ni kanske aldrig klunsar? Men för i helvittinen, DET måste ni börja med. Jättekul ju, ja om man vinner!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Veronica
12 years ago

Hahaha. Vi klunsar här hemma hos oss med. Tyckte det var så roligt att läsa om att ni klunsar om bajsblöjor och sån för det gör vi med 🙂 Det är riktigt roligt och så ska man köra till bäst av 3. Jag har ganska tur och brukar vinna 😉 Men jag kör nog med på känslan av vad jag ska ta. Vist förlorar jag med men då får jag ta det =)
Kul at läsa att någon annan med klunsar..

// Veronica

jama
12 years ago

Haha, jajjamänsann! Här hemma klunsas det. När jag tänker på det var det ett tag sen nu dock – kanske beror på att vi mest byter av varann för tillfället.

Nästa inlägg

Dagens morgonfrilla!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x