Lucka # 8 i Niiinis Julkalender.

20111208-181615.jpg

Dagens Lucka # 8 ser ut såhär. En ljushållare i vitt lintyg. Vill du delta så får ni kika in på min facebooksida. Det var en endaste som deltog i tävligen igår och dessutom lite försent men skitsamma. Vill ju ge bort en skylt till dig ju! Linda, GRATTIS! Mejla mig Dina uppgifter och vilken färg och vilken text du önskar på din skylt.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna B
Anna B
12 years ago

Är supergärna med, men fattar inte hur jag ska göra – hittar inte tävlingen på fb

Malin
Malin
12 years ago

Jag hade mer än gärna deltagit i dina tävlingar, men jag har ingen fb eller blogg. Jag har iaf tipsat mina vänner om din hemsida och dina fina tavlor och posters.
Kommer absolut att köpa något ifrån dig, men det hade varit roligt om man kunde delta i åtminstone några tävlingar utan fb.
GOD JUL & GOTT NYTT 2012

Sussi
Sussi
12 years ago

Det är skittråkigt att man inte kan vara med när man inte har fb eller blogg. 🙁 Vill så klart vara med och tävla om dina fina saker men det GÅR ju inte. Kram å ha en fin helg!

A
A
12 years ago

Vill inte vara en glädjedödare, men ljushållare i tyg är ju livsfarligt! Har tyvärr sett hur även värmeljus kan övertändas och i en hållare av tyg skulle en brand lätt kunna starta.
F’låt men jag ville bara säga det för jag tycker det är så otäckt med alla olyckor som händer så här ljus- och jultider.

Nästa inlägg

Trä skyltar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x