Trä skyltar

20111208-142637.jpg

Inte ens till hälften färdig…..

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
12 years ago

Heej.. Jadu man kan ju fundera på vad felet är på min mage, inte känns det bättre heller efter snart 3 dagar med pensillin..:( Tyvärr måste jag nog ställa in vinkvällen, fast jag INTE vill.. Men får inte dricka alkohol med detta pencillin, då kan man bli väldigt kräksjuk nämligen + att lilleman har tennismatch i Strängnäs som jag ska åka på.. En fika nästa vecka hade vart urmysigt..:=)

Nu har ju Malin och magnus bebis äntligen kommit, i söndags kl: 14,17 såg han dagens ljus för första gången. 3500 g och 50,5 cm lång.. Tyvärr vet jag inte vad han ska heta ännu, tycker du jag ska vänta med att beställa något från dig eller kan du göra någon fin tavla med någon fin dikt och då även få in datum, vikt m.m?? Eller har du något annat föslag?? Kramar

Nästa inlägg

Trött tröttare Tony

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x