Trött tröttare Tony

20111208-122758.jpg

Jag har precis utfodrat min man. Han kommer till mig på jobbet ibland (när han inte har nåt annat inbokat) och äter matlåda med mig. Som sagt så hatar jag eating alone så då blir man genast lite gladare när man får sällis.

Men idag är han lite frusen och så är han trött. Sagt och gjort slängde han på sig jackan och satte sig vid elementet och somnade. Nu var jag såpass taskig så jag förevigade det och sen ber jag till högre makter om att han inte sk bli förkyld. För då mina ladies vet ni vad jag har framför mig?! Inte tid med att vara 4 barnsmamma just nu. 🙂 *host host*. När en riktig karl är förkyld så är det ju RIKTIGT synd om honom…. Det får vi inte glömma. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marypop
Marypop
12 years ago

Ååå jag var ju utanför dig igår- såg din bil!
Vi kanske kan äta matlåda tillsammans någon dag?

Nästa inlägg

KLUNSAR NI?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x