Kvällens middag

20111209-195004.jpg

Precis landat i soffan efter en riktigt tuff arbetsdag. Nu är bilen packad upp till taket. Imorgon och på söndag infinner jag mig på julmarknad. Har slitit varg hela veckan och nu sitter jag här med målarfärg på fingrarna, flottigt hår, finnig, skitig och så JEFLA slut. Hoppas att det blir en bra marknad för mig, det blir min sista för denna jul så jag hoppas. Ska sy det sista imorgon bitti sen far vi. Ingen helg för mig och nästa vecka har jag tjockt så då jobbar jag heeeela veckan. Men vid jul ska jag vara ledig litegrand med Milobebis. Ska bli jättemysigt!

Nä, nu äta kvällens middag och sen sitter jag spikad på IDOOOOOL! Heja Robin! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
12 years ago

Heja AMANDA 🙂 Men jag tror att de är bättre om Robin vinner, han behöver vinsten för att lyckas. Amanda är redan en given artist!!

Ha en kanonkväll

Elin
Elin
12 years ago

Ååååh vad gott det ser ut!
Hoppas det har slutat regna imorgon så det kommer riktigt mycket folk till julmarknaden och tittar på dina fina saker!
Kram

Johanna Viksell
Johanna Viksell
12 years ago

Vart är det julmarknad i helgen? Vill så gärna gå 🙂

Nästa inlägg

Niiinis Julkalender tävling Lucka # 9

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x