Alla fåren samlade…..

Tidigare ikväll när vi åt middag!

Inte världens bästa bild men jag orkade inte använda blixten så det blev lite som det blev. Vad skönt det var att få hem hela stora familjen igen. Jag behövde det. Idag behövde jag det (behöver alltid det men det fattade ni väl redan). Helt klart! Vi fick sitta och prata om veckan som gått hos deras pappa, planer för helgen och bara få ha dom hemma igen gör så jag blir lite som  en ny människa.

Jaha, annars så har jag lagat mat, tvättat, kramats på ungarna. Gjort i ordning Milo för natten. Skrivit lite blogginlägg. Nu ligger Milo här bredvid och glider mer och mer in i sömnens värld. Thedde testar vårt gåband som vi har här hemma (ska skriva mer om det sen). Tony är på innebandymöte. Ljusen är tända lite här och där och jag känner mig alldeles lugn och som att det var här jag ville vara idag när den här dagen startade lite si och så. Så är det ibland. Vissa dagar är lite ”runkiga”, sådär så man inte riktigt vet vad det är. Det är bara….. well, ”runk” för att använda ett internt ord jag använder med en nära vän när nåt är skit. Men, nu gräver vi inte ner oss för det. Nu är det en ny dag imorgon och då kör vi på så det ryker igen. Ok? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

DEEEPPPPPOOOOO

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x