DEEEPPPPPOOOOO

20111212-122445.jpg

After lunch…

….en kopp kaffe. (Ja, jag har börjat lite försiktigt med kaffet igen.) Men numera är jag duktig med vattnet till. Päron Loka är en storfavorit!

Vid bordet bredvid sitter ett gäng mammor med en varsin bebis runt 6-8 månader. Tänk, där var jag nyligen. Nu är han 3!! Nu ser man tillbaka på den tiden med så stor kärlek, jag minns att då kunde jag ruttna ibland. Stå utsträckt med båda armarna och dumpa över Milo och bara gå ut på gården. Var det inte tänder så var han sjuk. Det kunde va riktigt tufft emellanåt. Men nu sitter jag som sagt här med tårarna brännande och vill bara vara tillbaka där.

Vad är det med mig idag? Är det en speciell deppodag idag? Dagen innan 11.12.13 kanske…..

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

hmm kan det inte ha att göra med vad du skrev om i helgen…mens…pms. Jag kan också bli vansinnigt deppig då och orkeslös liksom, men vad som nu sista tiden har slagit mig är att när jag ska ha mens så lyckas jag på ngt sätt ha bokat in mig på att göra ngt roligt då. Ett exempel är ju som nu till helgen, ska ha mens typ på onsd/torsd jaha men då har man liksom bokat in en Finlands kryssning med en massa vänner på fredag!!! Eller som när vi åkte till Cypern i september, jodå som en present på posten, visst fick jag mens precis just då!! Är du duktig på att göra som jag, boka in en massa precis just då???

Christin
Christin
12 years ago

visst går tiden fort!

Martina
12 years ago

Man måste få va lite deppig / nere ibland. Man orkar ju knappast va på topp alla dagar. Som du själv skriver, trebarnsmamma, egenföretagare och fru. Hallå, klart att man måste få ducka vissa dagar och bara tycka allt är lite jobbit. För det är ÄR INTE lätt. Kram på dej! Hoppas morgondagen känns bättre, lucia och allt 😉

Niiinis - Morgonpigg 3 barnsmamma
12 years ago

Martina 1) Ja, så är det ju! Jag brukar pricka in både mens och fullmåne lagom till fester så då är jag både ledsen, sur, arg och har sovit som en kratta. Den är kul! 🙂

Martina 2) Jo, så är det not. Man duckar ibland och bara känner blääää med allt! Hoppas att jag hämtat mig till imorgon. Milo ska ju ha Lucia. 🙂

Gulliga ni är hörni! Puss på er <3

Nästa inlägg

Om Niiinis Julkalender!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x