Om Niiinis Julkalender!

Ringde till dagis och då var allt som vanligt igen så nu känner jag mig bättre till mods. Men ni vet, mammor har sina egna perioder i livet oxå! Trött, sliten, ledsen, mensig…. behövs det mer eller??

Hörrni, att bero på julkalender tävlingarna. Nu kommer jag att fortsätta ha mina julkalender tävlingar på Facebook. Så blir det. Lite för dålig uppslutning för att fortsätta här på bloggen känner jag. No hard feelings….

Det var i varje fall en som deltog i dubbelluckan och det var Liselotte! GRATTIS till dig. Kan du vara snäll och skicka över Dina adressuppgifter till info@nindigosrum.se så skickar jag dig ett gäng julklappar! 🙂

_

 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skitmorgon!!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x