När jag var med i en tävling på VIKTKLUBB

Jag skrattar GOTT åt att jag hittade det här på nätet! Alltså… låt mig ta det från början! Det var såhär förstår ni. Jag gick med i VIKTKLUBB i början av 2008. Kände att nu får det fanimig vara nog med alla kilon som satte sig på mig efter mitt rökstopp. Ciggade ju ett paket om dagen på den tiden. Anmälde mig till en uttagning där 5 personer skulle bli uttagna att följas under 5 veckor. Vi skulle ändra en livsstil och bryta en ovana. I mitt fall var det fikabröd på jobbet.  Sedan skulle det köras en uppföljning på hur det gick för oss. Minns när dom ringde till mig….

Hur det gick?

Jag blev gravid med Milo mitt i allt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

PANIK!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x