PANIK!

Ja, ni vet att det är magsjuketider va? Har en kompis som nyss kommit hem från Luciafirande där hennes dotter spydde rakt ner i lucialinnet, när dom står där med henne i hallen utanför sångsalen kommer nästa pojke och kräks mot en husvägg. Det hade varit nåt för ”Americas funniest homevideos” det. Stackars tufflarna.

Nej, jag drar till ICA nu och köper upp mig på en lastpall vitpepparkorn och ska fräta sönder magen…… no magsjuka här…… jäkla ångestperiod detta är alltså! Så fort man hör att nån spyr nånstans så börjar man må illa. Bannar ungarna om att tvätta händerna stup i kvarten och skickar med dom en varsin spritar burk i fickan. Likt förbannat ligger man väl där sen igen och spyr så skithålet står som en trattkantarell! JÄKLA PÅHITT det där med magsjukan alltså…. går inte att skydda sig heller vad det verkar!

 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Martina von Arronet
Martina von Arronet
12 years ago

usch och fy!!!! ja jag vet precis hur du känner det, jag får pckså panik vid blotta tanken, Bläääääää

Nästa inlägg

Inte knipsinen helvettinen!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x