Tummysickness

20111213-175833.jpg
Magsjuka in da house!

Jaha, man hann knappt bli rädd för skiten så hade vi det i huset. Thedde ringde idag på dagen och sa att han hade ont i magen. Nyss la han en pizza på toan på ovanvåningen, vi kallar den för sjuktoan i magsjuketider. Nu ligger jag här och mår röv. Inbillning eller inte, vet inte. Ska hälla i mig pepparkvarnen nu.

Luciafirandet gick bra, Milo betedde sig lite festligt bara. Berättar mer och visar bilder sen. Måste vila lite nu. KAAAN INTEEE BLI SJUUUUK NUUUU!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina - Glamourmamman
12 years ago

Åh, fy farao!!! Håller tummarna att skiten (i dubbel bemärkelse kanske ;-)) är ute ur huset illa kvickt! Och vi har också en sjuktoa hemma, perfekt att kunna isolera sjukan lite åtminstone. Krya på er!!

Kram!

Nästa inlägg

Dessa höga förväntningar….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x