Jul med Ernst!

 

Jag är totaaaaalt såld på Ernst! Han är som en enda lång avkoppling att titta på. Jag vill vara en liten pyssling och bo i hans ficka. Tänk och sitta där i och lyssna på hans sköna röst och se allt fint han fixar och allt gott han lagar. Det finns inget ont i Ernst. Inte en chans. Han är en bamsebjörn farbror som är så mysig så man svimmar. De lite äldre tantaloonorna tror jag nästan tappar trosorna när dom tittar på Ernst. Är inte han tantgodis så säg? Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, lägga mig bredvid min varma Milobebis och bara njuta av ensamtid här hemma. Tony är och spelar innebandy och vi får vara själva med massa tända ljus och koppla av till Ernst. 🙂 Love it!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

No more LCHF for me!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x