MÖRRN MÖRRN

Vi startar dagen med dagens morgonfrilla! Det känns som vi återgår till Lilla My i mumintrollen denna morgon!

Så vaknar man till en alldeles underbar vintervy, det är såhär det ska vara!

Jaha, här låg man igår och sa att man skulle njuta av Ernst på TV:n. Vad hände då? Jag F-E-T somnade. Första reklampausen gav jag tydligen efter och snarkade i högan sky i soffan när Tony kom hem från innebandyn. Jag är såhär under vinterhalvåret. Det går fasicken inte att komma ifrån, så är det bara! Men, jag har sovit nästan 8 timmar sammanlagt och är så glad för det då jag tror att man klarar stressiga perioder bättre bara man sover ordentligt.

Ok, dagen idag bjuder på ett sjuJEFLA jobbande. Har många posters kvar att tillverka till julafton så jag tänker mig att jag lägger i åttans växel idag fast det inte ens finns. På torsdag har jag en vision om att kunna vara lite ledig och handla julklappar och på fredag har jag och Milo julmys här hemma för hela slanten. Glöggpannan ska puttra och julmusiken spela när jag slår in de sista julklapparna. Eller det är i varje fall hur jag skulle VILJA att det blev.  Ni har ju säkert läst mitt inlägg om dessa höga förväntningar man har till julen. Men vafasen….. vi ger det en chans i varje fall. I let you know om jag lyckas!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jul med Ernst!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x