Morgon med stress och parfym

FÖRST!! Tack ifrån djupet av mitt hjärta för alla fina kommentarer. Jag läser ALLTID alla kommentarer så att ni vet det. Idag var en sån dag som kommentarerna kändes fint i själen. Det är skönt och höra att vi är fler som inte alltid orkar, att det är ok och skita i allting ibland.

Den här natten går INTE världshistorien som den skönaste. Milo har varit gapig och skränig. Han skulle ha välling, vatten, mjölk och Gud vet vad. Han gråter och har sig men det känns helt ärligt som han gör allt halvsovande. Till slut kliade jag honom på ryggen och fick honom att somna om. Ämen då började jag drömma om möss som sprang på min kropp och slutligen hade vingar och flög omkring. Huuuuuu! 🙁 Dessutom vaknade jag 147 ggr för att kolla så inte Milo skulle ramla ner från sängen då han låg närmast kanten. Aja….

20130314-092512.jpg

Hann inte äta frukost i morse då samvetet tog över och gjorde så jag fixade alla kläder i morse. Rusade in på ICA och köpte frukost till jobbet. Det som är bra med det ändå är att nu är vår garderob urstädad och kläderna som ska tvättas är tvättade. Nu ska allt bara packas.

20130314-092706.jpg

Här är jag nu på jobbet och ska borra ned huvudet i ett gäng posters. Det är mycket och göra just nu och det stressar mig lite då jag vet att jag kommer att vara borta ända från imorgon bitti. Men men…jag kör på lite här.

20130314-093104.jpg

Just ja, jag sprang på den här doften bär jag var på ICA. Åh, den doftar jättegott. Ska bli intressant och se om jag klarar den? Vissa dofter gör så det känns som det täpper till i halsen. Gör det de får jag ge bort den. 🙂

I eftermiddag ska till en butik som heter Garderåb här i stan. Ska kolla om dom har nåt fint jag kan köpa och ha med mig på resan i helgen. Visst är det roligt med alla förberedelser innan man ska åka? (Även om det är lite stressigt…)

Ha det fint idag så hörs vi snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fibrolillemor
fibrolillemor
11 years ago

Vilken underbar tröja!
Är det tyg el tapet du har på väggen bakom dig? ( den med text på)
Otroligt snyggt!
Önskar dig en så bra dag detgår trots all stress!
( var rädd om dig med mage och allt)

Niiinis
Reply to  fibrolillemor
11 years ago

Det är ett tyg som jag hängt på väggen. 🙂

Petra
Petra
11 years ago

Tokgillar din tröja, vart har du hittat den? 🙂 Hoppas ni får en härlig helg o tack för en grym blogg 🙂

Niiinis
Reply to  Petra
11 years ago

Den är från VILA. Tack!! 🙂

VirrpANNA
VirrpANNA
11 years ago

Å, tänkte också kommentera din tröja och fråga var den kom ifrån. TOKA SNYGG! Men allt klär ju en skönhet 🙂

Englamo2
Englamo2
11 years ago

Önskar dig /er en härlig helg här i Skåne.
Vaknade här till ett vitt Skåne , rena julstämningen ute.
men man får ta det som det är…KRAM

pilotfrun
11 years ago

Ja, men titta! Du fanns ju här också:) Jag har ju fram till nu bara följt skönhetsbloggen. Nu måste jag ju kolla här också. Likadan sjal som mig ser jag:) Älskar leo.
Kram

pezze
pezze
11 years ago

du verkari nte tålaen del parfymer..
så jag tål inte vissa läppstifter..
för det e ngt i vissa ämne som får mitt hals o klia då jag andas in den medan läppstiften sitter på läpparna en stund..
sen e jag tvungen o ta bort den för det blir jobbigare för halsen o svälja…
brrr…
men önskar er en skön o trevlig helg nu i skaauunneeeeeee!!!!

Stina
11 years ago

Säljer dom parym på Ica där du bor? Det har dom i börjat göra i Nyköping än :

Nästa inlägg

Ett ”direkt hämtat ur verkligheten” inlägg

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x