Godmorgon vardag!

Godmorgon måndag! Ligger här i vår säng och känner mig lite mörbultad faktiskt. Inser att vi MÅSTE köpa en ny säng. Sånt lär man sig efter en helg borta, när man fått sova i sköna sängar. Trots allt tillbringar man mycket av sin tid i sängen och då är det nog rätt viktigt att det är skönt och bra!

Men nu var det inte DET jag skulle prata om. 🙂 Vi kom hem kvart över 10 igår kväll. Vi har nog fasen aldrig varit så trötta som vi var igår kväll. Ögonen gick i kors på oss båda och på sluttampen var det verkligen ren och skär vilja som gjorde att man klarade sista biten. Det är tufft att sova några få timmar, gå på behandlingar och sedan sätta sig i en varm bil i flera timmar. 🙂 Men det gick fint. Vi kom fram och det är det viktigaste.

20130318-055217.jpg

Milo låg och sov när vi kom hem men jag kunde inte låta bli och pussa och krama lite på honom ändå. Allt har gått jättebra här på hemmaplan och farmor och farfar sa att han är så enkel att ha och och göra med så det har gått finfint. Sånt är skönt och höra! Nu vet vi att vi kan åka en helg såhär….

Nu ligger vi i sängen och myser. Gissa om det var härligt att gosa med honom? Åååååhhhhh…. Ska snart gå upp med honom och fixa frulle dock. Verkligheten är här idag och borta är glamour och lyxliv. MEN vad det har varit härligt! Ska visa er lite mer bilder från resan senare idag.

20130318-055835.jpg

Förresten, fågelfan som skapat sig en egen toalett av vårt fönster har varit och fyllt på under helgen. Nu är det 3 skitfläckar och jag inser att jag måste putsa detta idag. Huuuu…..

Hörs snart igen!!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
11 years ago

Någon berättade för mig att det betyder att man har tur när mannar fågelskit på fönstret, så köp en trisslott eller nått innan du putsar det!

FruBengtsson
11 years ago

Godmorgon måndag, hoppas du får en fin dag!

kramen

Frida
Frida
11 years ago

Vilken söt bild på Milo och dig! Önskar er en fin dag! Kramar

Nästa inlägg

Tekakor till frukost?

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x