Sugoläsk och stora barn

image

Dagen börjar lida mot kväll. Det har varit en redig slappar dag för Milo. Sugoläsk hette glassen 1786 när jag var liten. 🙂 Nu idag vet jag inte. I alla fall så är det ett antal som gått åt idag. En sån dag….

image

Den här bilen fick Milo när han döptes utav sina gudföräldrar.  Såå fiiin är den. Jag gillar att den är lite solblekt och sliten. Sliten är den av att den är välanvänd. Han kör på den nästan dsgligen. Trodde att den skulle funka som en fin detalj i hans rum men den gubben gick inte. Han ville brassa järnet på den istället. 😉

image

Pubbeungarna kom idag, naaaaajs! Tänk, på lördag är man mamma till en 17 åring!  Var tog tiden vägen?  Jag födde han ju nyss. Vi har diskuterat vad vi ska bjuda på på lördag när det kommer gäster och firar honom. I bakväg VEEET jag att han kommer önska sig mina syltkakor och cheesecake. Får se om jag har fel?

Nu ska vi snart äta fläskfilé gryta som det blir till middag ikväll. Sen tror jag att jag kommer se i kors. Har sovit 8 timmar på 2 dygn så tröttheten känns nu kan jag berätta. 🙂 Senare ikväll ska ni få se de sista bilderna från YSB. Bl.a från spa:et och annat smått o gott.

Ha en fin kväll♥.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Margaretha Nyqvist
Margaretha Nyqvist
11 years ago

HAHA! 1786 då kanske jag också vågar kommentera jag är ju iallafall född på 1900 talet, skojsar med dig bara men du bjöd på den, vad härligt ni har haft skulle nog vara mysigt att åka dit nån gång.Läser dig varje dag flera ggr men kommenterar inte så ofta då jag känner lite som jag är på förbjuden mark då jag är 69 men man är ju igentligen inte äldre än vad man känner sig mellan 8-40 så där.HIHI! Kram på dig.

Niiinis
Reply to  Margaretha Nyqvist
11 years ago

Margaretha!!! Vad glad jag blir att du skriver hos mig. Nu är det ju såhär att både min mamma och min svärmor läser min blogg dagligen, flera gånger per dag och dom är båda 60 +….. Så inte ska du ursäkta dig för att du är här inne alls. Det är bara roligt och du ska absolut fortsätta!

Stor kram till dig härliga människa!! ❤

mymary
11 years ago

Klart man fick sugoläsk när man var liten, men min mamma kallade det för sugosnusk- eftersom det jämt var så kladdigt 🙂

Nästa inlägg

Bildkavalkad DEL 2

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x