Fiskbensfläta

20130319-122940.jpg

Ja man kan väl säga att detta väder får en att deppa ihop litegrann. 🙁 Det har öst ner idag, snö alltså…inte något vår regn. Men jag antar att våren är på väg ändå och på nåt sätt hoppas jag att vi får en kanonsommar nu när vi haft en sån lång vinter. Vi förtjänar det! Vi kräver det! Å lika mycket som man kan göra åt känslor kan man göra åt väder. Typ inget…. Snark!

20130319-123745.jpg

Jaaaaa! Jag har äntligen lyckats göra min första fiskbensfläta. Jag har länge försökt klura ut hur man gör och i helgen lärde jag mig av Jenny. Wioooo…. Tänkte jag skulle fotografera hur jag gör sen och lägga upp ett inlägg om det ifall ni nu är fler som undrar. 🙂

Ska fortsätta jobba! Har mycket och göra idag…. Efter jobbet åker vi till IKEA. Ska köpa nya kuddar. Ni minns väl att jag pratade om Peters mamma som hade så sköna täcken och kuddar. Nu ska jag köpa samma. 🙂 Vi hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fläskfilé med balsamicosås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x