Godmorgon hårboll och snoppe-poppe

20130321-053829.jpg
Eeeh….godmorgon!

Det första som händer är att man får en hårboll på magen. Jag har sovit till halv 5 men legat och kollat bloggar, instagram och facebook. Sen kommer den här. Han nafsar på händerna för att få mig att klia honom. Sen spinner han så grannarna vaknar. Vår katt väger 10 kilo, är en kasterad hankatt och gör inte annat än äter, skiter (som en häst) och sover. Han vill inte gå ut utan bara njuta av livet vad det verkar.

20130321-054234.jpg
Näste man på tur….

….att vilja bli gosad på är den meterlånga i familjen. Nyss vaknat, det får vi säga är en fantastisk tid att vakna på enligt mig. Så får det gärna fortsätta. Kiss och bajsåldern innefattar så mycket har jag märkt. ”Jag har ont i min snoppe-poppe” säger han och flinar. För en stund tror jag honom och får hemska tankar som för trång förhud och allt sånt i huvudet. (Ja, jag är katastroftänkarnas drottning). Men när jag ser att han sitter och håller sig för skratt så var det bara det roliga att få säga snopp som var grejen…. ”Du har inte ont i snoppen?
frågar jag för säkerhets skull. Å det har han inte, men det är FETT kul och SÄGA snoppe. 🙂

Godmorgon på dig förresten! Hoppas att Du sovit gott!? Idag väntar jobb, möte och till sist samtal på förskolan. Det årliga samtalet. Får se hur han är där….vår snoppe-poppe. Här inne ska det bjudas på recept. Sen ska vi prata om en konstig grej.. Hörs snart igen! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThereseMcDonald
11 years ago

Snoppe-Poppe låter ju helt normalt i mina öron. Fina Milo utökar sitt vokabulär. BRA!! Ha en fin dag vännen. KRAM!

Nästa inlägg

Fika, äppelkaka och tack!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x