Mysbyxefascist

20130321-160131.jpg
MYSBYXE fascist!

Jag skulle ju prata om nåt konstigt….

Är det något jag verkligen önskar så är det att hitta ett par mysbyxor som verkligen är sköna OCH snygga! Om jag säger såhär, jag har jäkligt många sköna mysbyxor men alla är i samma gradav snygghet som dessa jag just ska presentera för er.

Dessa är de absolut skönaste mysbyxorna jag har. Nämen ursäkta mig men är detta ett skämt? Nej. Det är sant. Det är ett par träningsbyxor i college tyg som är från friidrotts VM i Göteborg 1995. Dom är min pappas. I ärlighetens namn så vet han inte vart dom tagit vägen, jag tog dom en gång när vi sov där och sen dess är dom liksom ”mina”. Skulle pappa få veta att jag har dom kvar och vilja ha tillbaka dom så skulle det inte fungera. Jag skulle vägra, dessa är de skönaste jag har.

Vi var allihop på friidrotts VM i Göteborg den där överhettade sommaren 1995. Jag var gravid med Thedde, mådde som en påse skridskor. Jag och Theddes pappa låg och sov i förtältet på husvagnen för att jag mådde så illa av värmen. Vi låg bland tvestjärtar och varje morgon vaknade jag av att jag hade ett tjugotal i sovsäcken. Orkade inte ens bry mig. Jag ville bara spy.

Men tillbaka till mysbyxorna. Jag är beroende av mysbyxor och skulle aldrig i min kofot gå omkring i jeans hemma. Så fort jag kliver innanför dörren åker jeansen av och mina snygga mysbyxor på. Säg till mig att jag inte är ensam. Är jag konstig? Något som jag VET är konstigt är att jag glider omkring i ett par mysbyxor från 1995. Det är lite udda. Men va ska jag göra? Jag hittar inga sköna! Säg till mig, finns det? Snygga? Sköna? Om det gör det får ni gärna tipsa mig.

0
Subscribe
Notify of
guest

28 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
11 years ago

Problem solved!
Kolla in här! http://www.meandi.se/sv/vuxenklader/109/byxor.aspx
Helt underbart sköna och mycket snyggare än vanliga mjukisar! (Jo, de flesta är i mysmaterial!!)

Kram

Niiinis
Reply to  Linda
11 years ago

Tack för tips! Måste kolla in dom.

Lisoball
Reply to  Linda
11 years ago

Jag håller med, knickersen från me&i är underbara, å snygga tycker jag.
Även fast de förutsätter att man inte fryser. 😀
Har ett par knickers från house of lola med, svindyra, men värda varenda krona. 😀
Annars rekommenderar jag, som nån annan såg jag, också pyjamasbyxor. 😀

Jenny
Jenny
11 years ago

Jag är precis likadan!! Älskar mysbyxor!!
Mina favoriter är från me&i och jag tycker faktiskt de är riktigt snygga oxå!

Niiinis
Reply to  Jenny
11 years ago

Menar du samma som Linda tipsade om?

jen76
jen76
Reply to  Niiinis
11 years ago

Ja typ, fast jag köpte mina på hösten för några år sen och då fanns de i plysch!

Frida
11 years ago

Jag har levt i förnekelse! Har tittat ner på folk som berättat att de byter till mysbyxor så fort de kommer hem! Jag hävdade länge att mina jeans var lika sköna som mysbyxor, tills jag började med leggings, då fick jag en helt annan syn på mysbyxor 🙂 Nu händer det allt oftare att jag byter till mysbyxor eller till och med pyjamasbyxor (som inte används nattetid, alldeles för varmt!).. En liten bekännelse så här en helt vanlig torsdag! Så nu letar jag oxå efter de ultimata mysbyxorna!

Niiinis
Reply to  Frida
11 years ago

Kan det ha med åldern att göra undrar man ju? 🙂

fridala
Reply to  Niiinis
11 years ago

Vem kallar du gammal? 🙂 (jag orkade inte logga in förra gången)

virrpANNA
virrpANNA
11 years ago

Du är INTE ensam 🙂 Byta om till mysbyxor när man kommer hem, det är det viktigaste med hela hemkommandet 🙂

Niiinis
Reply to  virrpANNA
11 years ago

Ellerhur? Man kan liksom längta… 😉

linda
linda
11 years ago

Yogapants från me&i. Min uniform som föräldraledig!

Niiinis
Reply to  linda
11 years ago

En till som tipsar om me&i…. Måste prova tror jag!

Tezz
11 years ago

Åh precis samma här!! Jag äääääälskar mjukisar!!!

Niiinis
Reply to  Tezz
11 years ago

Ellerhur?❤

Cattis
Cattis
11 years ago

Då är du säkert expert på ämnet TVESTJÄRTAR, Nina och kan svara på en fråga jag länge sökt svaret på…. Nyps dom små jävlarna så där illhårt som man tror eller känns det knappt? Folk säger olika till mig och både jag o min make är skiträdda för tvestjärtar just därför vi tror att dom sitter som en hummer i fingret om dom väl får tag. Så…NÅ???

Therese
Therese
11 years ago

Jag har alltid mysbyxor hemma går inte å gå i nåt annat.
Tipsar oxå om Meandi. Helt fantastiskt sköna å älskar deras kläder överhuvudtaget.

Mira
Mira
11 years ago

Jag är också en sån som byter om till mysisar, dock inte för tidigt för jag ska iväg på en massa träningar med barnen o då funkar det inte att dra omkring i mina mysisar. Mina absoluta favoriter är ett par som är sambons, sen han spelade fotboll i början av 90 talet, blå med vit text, passande nog så använde jag dem en gång när jag målade så nu kompletteras det med vit färg också 🙂
Det känns som att man måste bo in dem, ungefär som med jeans.

e
e
11 years ago

De här är supersköna och riktigt snygga – dessutom rea just nu ser jag:
http://www.houseoflola.se/happypants-lola–black-p-1440-c-163.aspx

Linda
Linda
11 years ago

Min kompis är säljare, om du vill köpa meandi! 🙂

Josefine
Josefine
11 years ago

House of lola, har helt klaaart de bästa mjukisbrallorna som finns, o de ser tom så bra ut så man kan gå ut med dem utanför dörren 🙂

Här är direktlänk, klicka hem direeeekt!
http://www.houseoflola.se/happypants-lola–black-p-1440-c-156.aspx

lisa
lisa
11 years ago

Jag äger inte ens ett par mjukisbyxor! Har aldrig bytt om efter jobbet, även helgerna klär jag på mig ”vanliga kläder” annars känns det som om jag vore sjuk!

pezze
11 years ago

näää du..
du e inte alls onormal alls..
här e en som hoppar ur jeans/byxor så fort jag kommer in innanför ytterdörrn…
o lufsar runt i t-shirt o trosor, sen sitter jag med täcket över mina ben i soffan eller så går jag runt o med mjukisbrallor full med katthår på…
går inte o ha finfina kläder på sig här hemma med två st semilånghåriga katter som fäller i tid o otid, samtidigt vill man ju bara koppla av o slippa behöva tänka på hur man ser ut osv då man e hemma i sin lilla vrå….. 😛

så myyyyysss på du bara…

Marika
Marika
11 years ago

Oh yes kolla in dessa godingar – finns i flera olika färger & dom är uuuuunderbara! Dessa bor jag i i olika kulörer! Så skönt med lite mjuksittande över hullet

Mamma Sofi
Mamma Sofi
11 years ago

Ja det är ju så skönt med mjukisbyxor!
Har ett par från me & i , plysch ifrån i höstas.
Men mina favvo är dessa från hm http://tablet.hm.com/se/product/96204#article=96204-D brukar alltid finnas i svart i butiken.

Dragi
Dragi
11 years ago

Byter också om till mjukisbyxor så fort jag kommer hem. Brukar köpa mina på typ Stadium, Team Sportia och trivs bäst i ett par Nike som har lätt utsvängda ben. Har haft dessa i flera år och bara älskar dem. Gillar inte dem som har mudd nertill.

miak
miak
11 years ago

Hade också ett par VM 95 byxor (gröna) bästa mysbyxorna jag någonsin haft, försvann dock i en flytt..

Sara
Sara
11 years ago

Absolut skönast är byxorna från Better Bodies! 🙂

http://se.betterbodies.se/womens/pants/baggy-soft-pant-black/

Nästa inlägg

PINK-DREAM CUPCAKES

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x