Sista bilderna från Ystad Saltsjöbad

Nu det sista bilderna från YSB. Jag bara måste ju visa dom….längtar faktiskt tillbaka!

När vi kom till Ystad var det solklart men lite kallt. Hört att det varit hysteriskt dåligt väder där sen vi åkte.

image

image

Vi började med en härlig lunch i deras brasserie. Miljön är verkligen fantastisk. Det kändes som att förflytta sig till ett brasserie i Frankrike.

image

image

image

image

Efter lunchen förflyttade vi oss till restsurangen och fick dricka kaffe och äts choklad. Återigen blev man helt tagen av allt det vackra. Tänk dig en ruffigare New England stil. Så genomtänkt, detaljrikt och så trivsamt.

image

image

image

image

image

image

image

Efter kaffet/thet fick vi checka in på vårs rum. Där fick man nästa ”chock” över hur fint allting var.

image

image

image

image

När vi bytit om så var det dags för spat. Morgonrockarna var fantastiska, det roligaste var nog att Tony fick en i S. Som tur var gick dom att byta, jag passade också på att byta då jag gillar stora morgonrockar.

image

image

image

image

image

image

image

När vi plaskat, bastat och myst gick vi till våra rum för att fixa oss för middagen. Dom bilderna har jag ju redan visat.Dagen efter vaknade vi återigen till sol.

image

image

image

image

image

Underbar vy va? Här var det inte illa och sitta och äta en härlig frukost. Allt var så gott! Sen fanns allt, sånt är viktigt på en frukost.

Efter frukosten väntade The Creek Experience som är en slags behandling i underbar miljö. Detta är en behandling med många olika upplevelser för alla sinnen. De 250 kvm har utgångspunkt från en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas. Vi fick fotbad, sitta i turkisk bastu med ansiktsmask, vanlig bastu, pool. Bli skrubbade med skrubbhandskar och turkisk tvål, bli insmorda med lera och slutligen bli masserade i ett vattenfall och bli insmorda med yoyoba olja. Vi avslutade i en luftsluss där vi torkade in oljan och sedan kände man sig som en pånyttfödd bebis.

På vägen hem passerade vi Maricas butik som ligger i Ystad. Så mycket fint hon hade. Butiken heter Silverhome.

image

image

image

image

image

Underbar resa! Jag vill göra igen… skulle kunna åka dit en gång i månaden om det bara var möjligt. Tack YSB, tack Peter och Hannah för er generositet, tack Fnulan för allt fix och trix. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
11 years ago

Förstår att ni hade en fin helg på YSB, man blir alldeles tagen av bilderna på den vackra miljön, jag vill också åka dit!! 🙂 Synd att det ligger typ 200 mil bort bara!?

Nästa inlägg

Mysbyxefascist

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x