Godmorgon vidrigheter!

Godmorgon!

Vaken sen strax efter 4. Nåt som är trevligt med att vakna tidigt nu är att det blir ljusare tidigare nu. Känns inte så farligt att vakna tidigt på samma sätt som mitt i vintern när det är KÖÖÖLSVART fram till halv 9.

Jag sitter och bläddrar bland mina recept här. Det kommer till att bli hardcore bakning idag på eftermiddagen. Ska först på möte och sen jobba. Därefter ska jag inhandla allt till kalaset imorgon. Sen ska jag ÄNTLIGEN få baka lite igen. Har lite nya grejer på gång, ska bli spännande. Känner mig som ett barn. 🙂

Psst: Snart ska jag väcka Thedde med hans present…berättar mer sen varför han måste få sin present en dag för tidigt.

20130322-061252.jpg

Nu har jag äntligen fått dessa fina ikoner på min blogg. Bara till att klicka sig in och börja följa. 🙂

20130322-061459.jpg

Igår plockade Milo barnpoäng här hemma. Först spelade han på den (förbannade) flöjten. Den som ska påminna om en fågel men mer låter som nåt hämtat ur en skräckfilm. Wiooowiooooowiooooo….halva kvällen höll han på. Till slut kände jag att jag skulle ta och knäcka den sådär över låret. Lyckades avleda honom efter en stund dock. Sedan var det dags för Milos favorit. Kall korv. Ämen på riktigt! Finns det nåt vidrigare? Det luktar fan, det smakar fan. Sen satt han och fladdrade med den där korven i närheten av mitt fejs så jag fick kväljningar till slut. Nä, jag klarar inte det bara. Lukten av kall korv och en nyöppnad påse med köttbullar…. *SPYYYYYR*.

Men…. jag älskar honom mer än livet själv. Så är det. Samma med Theddes fula ovana att lämna sina illaluktande innebandykläder över hela balkongen. Jag älskar honom mer än livet själv. Samma med Elliots fula ovana att prata sönder alla TV program. Jag älskar honom mer än livet själv.

Nu koka havrevälling. Måste också hinna göra mig i ordning då mötet även ska innehålla ett litet blivande tidningsreportage. Berättar mer sen. ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fibrolillemor
fibrolillemor
11 years ago

Ha ha ha satt och kollade greys häromdan med en som både luktade köttbullar OCH pratar varje SEKUND. Får psykbryt på honom. ”Har du blivit anställd som kommentator av kanal 5??” Liksom .
Men utan honom slutar mitt hjärta att slå 🙂
Ha en fin helg!

Niiinis
Reply to  fibrolillemor
11 years ago

Visst är det så? Man slukar dom med hull och hår även om dom förstör alla filmer i världen…. 🙂

Mikaela
Mikaela
11 years ago

Haha jag gjorde misstaget och lät Mille köpa en flöjt, den är nu ”glömd” hos mormor, som i sin tur gömt den 😉 så mycket gilla jag och mormor för den delen flöjt blåsandet, haha;)

Niiinis
Reply to  Mikaela
11 years ago

Smart drag! Nä, min mamma skickade med honom ett munspel häromdagen så hon samarbetar dåligt just nu. 😉

Beata
11 years ago

Vill också baka, massor! Men måste ha någon som kan ta en del av allt, blir för mycket om bara jag och min familj ska äta 😛

Niiinis
Reply to  Beata
11 years ago

De är lite samma här. Nu har jag dock en bra anledning, det är därför jag älskar kalas! 🙂

ellabellabus09
ellabellabus09
11 years ago

Godmorgon! 🙂 Vilket hotell bodde ni på när ni var på Gran Canaria? Vi ska åka till ngt som heter Las Pitas på påsklovet.

Ha en bra dag och trevlig helg! Kram

Niiinis
Reply to  ellabellabus09
11 years ago

Vi bodde på Bahia Feliz. 🙂 Vad härligt med en utlandsresa, ha det så underbart!

ellabellabus09
ellabellabus09
Reply to  Niiinis
11 years ago

Tack! Det ska verkligen bli underbart med lite värme. Har i och för sig igen aning om hur varmt det är förutom att det lär vara varmare än här hemma i alla fall. 🙂

När ni var där, hittade du butiken Beautik? Har ju en liten förkärlek för smink och sånt. Eller kan du rekomendera ngr andra butiker du besökte?

Mia Larsson
Mia Larsson
11 years ago

Och jag älskar kall korv!!! Tillsammans med BOBs apelsinsaft….galet va? Salt o sött är liksom mkn grej;) Precis som chips och Marabou mjölkchoklad tillsammans..samtidigt i munnen. ..;)

sofia208
11 years ago

Låter som en fullspäckad dag för din del, med lite nya, spännande projekt på gång 🙂
Haha, jag var likadan som Milo när jag var liten, jag älskade kall korv, speciellt ”Dennis” hot dog, men idag hade jag aldrig i livet ätit en kall grillkorv, huva! 🙂

Hoppas du haft en fin dag!
Kram kram

Nästa inlägg

Sista bilderna från Ystad Saltsjöbad

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x