Hektiska fredag

Hej!

Nu är jag här igen. Jag har hunnit vara på möte, jobbat, storhandlat och hämtat/lämnat ungar. Nu har jag äntligen landat hemma och väntar på att få hoppa ur jeansen och förbereda fredagsmys. Jo, glömde berätta….. jag har hunnit med att brinna av också. Gråtit som en obstinat liten flicka och beklagat mig och klagat. Ibland känner man bara att man drar ett stort lass själv och så blir man arg på tonåringar som inte hjälper till. Då brann man visst av idag när man kånkade hem 6 kassar från affären. Dock så löste det sig och jag fick ha ett jättebra och givande snack med båda pubbeungarna. Nu hoppas vi på lite förändring.

image

Först var jag ju på möte. Det var ett möte hos min vän Fredrik som driver K14 här i stan. Det är där vi ska ha Afternoon Tea. Förresten, vet ni att det nästan är fullbokat på första Afternoon Tea:t vi ska ha. Sååå kul! Om du vill gå så bokar du dig på telefon 0171 – 314 14 eller går in på deras Facebook sida och boka, dom heter Kungsgatan 14 där.

image

image

image

image

Vi dukade upp lite inför när Ena Håbo Tidningen skulle komma och fota lite och intervjua oss för detta samarbete. Nästa söndag dyker reportaget upp.

image

image

Det är så himla mysigt där och helt rätt känsla för ett riktigt bra Afternoon Tea. Det är engelskt, murrigt med härliga färger och mysfaktorn är hög. Storgillar’t!

Åt en jättegod lunch där också. Ölbrässerad kotlettrad med gräddsås och potatis. 

image

Nu jäklar ska jag prova om dessa håller måttet? Alla rekommenderar ju dessa. Jag provade för flera årr sedan och då tyckte jag den var sådär.  Men nu ska jag prova igen. Snygga färger va? Mer om dessa senare i skönhetsbloggen.

Nu ska jag snabbstäda lite. Sen ska det förberedas för fredagsmys. Bakningen får nog vänta till imorgon eller så får jag ett ryck och bakar loss ikväll.  🙂 Vi får se?

Hur ser din fredag/helg ut? Berätta gärna! ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
11 years ago

Ja ikväll blir det väl i vanlig ordning jag framför tv då barnen garanterat lär somna!! Annars hoppas jag på lite popcorn o mys med kidsen!!!
Trevlig helg!

pezze
pezze
11 years ago

ja du…
ska inte göra ngt speciallet ikväll.. bara slöa framför datorn o tv:n..
har hjälpt min mormor( som e 91 år, rena rama krutkärring e hon) med hemsjögården (en ålderdomshem)..
mormor e med i frivillig-grupp, vi två kommer dit på fredagar o försöker få en grupp där o rör på sig med att spela boule/gymnastik (sittande alltså) o sen fika o sen blir det kortbingo…
sen åkte jag med mormor in te stan o följde med henne te ngn utik i stan osen te ica maxi o handlade oxå..
så orkar fan inget mer nu idag o vill INTE ut iden iskalla blåsvädret där ute..
brrrrr….
o imorrrn lir det städning här i lgh..
o det BEHÖVS!!!
men annars tar jag det bara det lugnt..
det tycker jag att du oxå ska göra.. du har liiitte för många bollar i luften nu!!!
ha en skön kväll/helg nu!!! 🙂

Frida
Frida
11 years ago

Sambon och jag har precis ätit tacos, det är vi nog inte ensamma om en fredagskväll haha:) ikväll blir det lite gott att äta till fotbollsmatchen ikväll!!
Trevlig kväll fina Nina! Kramar

fridala
11 years ago

Tacos och barnens ikväll.. Någon gång i helgen ska jag baka bagels.. Har aldrig gjort det innan.. Spännande!

sofia208
11 years ago

K14 ser ut att vara ett mysigt ställe, hoppas det blir en succé!! Jag hade mer än gärna kommit om jag inte hade hållt till uppe i norr 🙂

Idag har det blivit träning på gymmet och resten av helgen är ganska oplanerad. Skidor imorgon i alla fall, men annars är helgen öppen för det mesta 🙂

Ha en fortsatt fin fredag!
Kram kram

Nästa inlägg

Godmorgon vidrigheter!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x