Grattis Thedde 17 år

20130323-055457.jpg
Grattis min fina första pojke!

Den 23:e mars 1996 var ingen vanlig dag. Det var dagen som gjorde mig till mamma första gången och min mamma till mormor för första gången. Den dagen som gjorde att livet aldrig mer skulle bli sig likt.

Den 22:a mars vaknade jag och kände att något var annorlunda. 2 dagar över tiden och det sved i magen. På kvällen skulle den blivande pappan träna lite varför han skjutsade ut mig till mamma och pappa, för säkerhets skull, det var säkert inget på gång. Men ack så fel jag hade.

Mamma och pappa gick och bastade medan jag satte mig tillrätta i soffan för att kolla Fångarna på fortet. Kände att en förvärk var på gång, dock så eskalerade denna värken till något som gjorde att jag blev livrädd, ställde mig upp och lutade mot bordet och andades mig igenom den. I en och en halv minut höll det i sig och när den släppte sprang jag in till bastun för att gråta en skvätt och berätta för mamma.

Det var igång på riktigt! Nu skulle jag bli mamma. Efter 14 timmars värkarbete, med en bebis som fastnade så blev han till slut utdragen med en sugklocka. 10.13 var klockan och datumet 23/3 1996. Jag minns än idag den stora lyckan jag kände, den galna eufori över att han låg på min mage. Jag var 24 år och mamma till världens finaste pojke. Han vägde 3570 och var 51 cm lång. Min egen pappa kunde inte tro sina öron när jag ringde och berättade att han blivit morfar till en pojke. En pojke hade inte fötts i släkten på år och dagar. Mamma fick dispens att komma på besök i förlossningsrummet efter att hela avdelningen mottagit över 20 samtal från henne under detta dygnet. Söta mamma, hon tyckte det var jättejobbigt. Men allt det jobbiga byttes mot en enorm lycka när du kom Thedde…eller Theodor som Du faktiskt heter. Vi älskar Dig oändligt och tycker att du utvecklats till världens finaste kille!

Stort grattis på din stora dag. Älskar dig djupt min fina första pojke! ❤❤❤

20130323-061318.jpg

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
11 years ago

Åh vad underbart!!!
Grattis till thedde!!!

Englamo2
Englamo2
11 years ago

Stort Grattis till dig som för 17 år sedan födde den fina sonen.
Men ännu större grattis till 17 åringen!!!

Hoppas på en fin dag hos er med massa gott och fina paket.

Malin Dahllöf
Malin Dahllöf
11 years ago

Såja, då fällde man en liten tår på morgonkvisten:))
Så fint du skriver om din älskade son.
Grattis till er bägge!

Kram!

Nästa inlägg

Hektiska fredag

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x