Fullt ös medvetslös MÅNDAG!

Godmorgon! Vaken sen 4 (as usual). Det blidde en av de medelröriga nätterna inatt. Det är lite som ett lotteri när vi går och lägger oss. Ska Milo gå all-in på härjeriet eller ska det bli en lugn natt? Kl 01 inatt vaknade han och kom in till oss. Satte sig upp och tyckte att vi skulle gå ner. Sätta på TV:n och leka. Själv hade jag just somnat om efter att ha vaknat i soffan 22.30. ”Eeeeeh, NEJ, vi ska INTE gå ner nu” svarade jag med sammanbiten mun. I samma sekund kom jag på att jag ju måste vara taktisk med honom på natten, det funkar inte med härskarteknik och att vara kort. Stryka medhårs funkar bättre. ”Vi kan vila en stund först” svarade jag i samma mening. Den köpte han! Woooow! La sig ner och somnade inom några minuter. Dock så fick jag själv börja om på ruta 1 på omsomningsprojektet. Drömde en jäkla massa konstigheter och vaknade stup i kvarten. Menmen, idag är det härliga måndag och jag är inte ALLLS ironisk. 😉

20130325-054259.jpg

20130325-054310.jpg

Det var någon som frågade vad det var för kuddar och täcken Peters mamma hade i sin gäststuga. Kuddarna hette Dunette A och var från IKEA. Dom finns inte kvar eller så heter dom inte så längre. Dock så hittade jag en liknande igår. Den heter GOSA RAPS, kostar 299 kr. Jag har inte alls ont på samma sätt och kudden har varit grymt skön. Täckena hittade vi inget namn på men det var av högsta dunkvalite. Jättefluffiga och sköna. Sängen var specialbyggd av ett sängföretag dessvärre och inget vi kunde få tag på.

20130325-054859.jpg

Denna köpte jag först, GOSA PINJE för ryggläge. 99 kr. Men den är för platt för mig. Fick ont i nacken som fasen.

20130325-055055.jpg

Den här har Tony. GOSA PINJE för sidosovning. Kostade 119 kr. Han är ok nöjd med den. Men Tony vill höst ha en meterhög kudde, vi hittade ingen så hög tyvärr. 🙂

Nu är det täcken kvar. Sen ska jag ha hittat en optimal sänglösning. Vår resårmadrass som vi köpt heter SULTAN HUGLO. Mjuk och skön men fortfarande lite ovant. Dock ska madrasslösningar provas minst 2 veckor innan man kan göra någon utvärdering.

Ojojojoj, idag är det full fart på bloggen. Det kommer vara fullsmetat med recept, BAKUTMANINGEN drar igång kl 12.00 och ikväll ska jag visa er lite av min shopping. Fullt ös medvetslös, precis så som en måndag ska tas!

Gdmorgon Måndag!

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
11 years ago

Önskar dig en fin dag Nina! Kram

Nästa inlägg

Shopping & fika = HÄRLIG SÖNDAG

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x