PMDS, mammaträff och fredagsstäd

Tack! ❤

Tack för att ni har överseende med den här hopplöse bloggaren som gnäller som en kärring varje månad.

Kanske är det så att jag är drabbad av PMDS? En utav er läsare tyckte jag skulle googla det och har nu läst på lite. Jag gjorde t.o.m ett test. Man skulle ha minst 5 av 11 symptom. Jag hade ALLA! 🙁 Detta nedan är inte testet men däremot det Wikipedia skrev.

20130823-152303.jpg

Här är testet som ALLA 11 stämmer in på mig!

20130823-152507.jpg

Verkar inte bättre än att det är nåt sånt jag har. Ska ju till läkaren i september, tror att jag tar upp detta också faktiskt. Snart har jag en lång lista med mig till min läkare. 😉 Voine voine tänker du, det verkar vara skoj att bli 40! NOOOOOT!

Vi har i alla fall haft en mysig dag tillsammans med Mammagruppen. Milo är blyg som en kamel första 3 timmarna, sen leker han den sista timman liksom. Alltså, jag och Tony är typ de 2 mest oblyga som finns, å så får vi ett blygt barn? Hur är det möjligt?

20130823-152806.jpg

Ulrika hade i alla fall bakat skitsnygga cupcakes. Tydligen var dom SKITGODA också. Jag avstod och käkade en bulle istället. 🙂

20130823-152903.jpg

Lek och stoj. Tänk att vi följts åt i 5 år. Det är så kul att vi fortfarande håller kontakten. Nästa gång ordnar jag träffen! ❤

20130823-153038.jpg

20130823-153043.jpg

Det blev härlig lunch på altanen. Sen sitter vi och kacklar så taket lyfter typ. 🙂 Stackars Henrik (Sandras sambo) som var hemma och fick höra på oss. Som tur var ville Milo lajja med honom så han kanske slapp det värsta. 🙂

Nu ska jag slänga i mig ett par painkillers till huvudvärken och börja städa. Det är ju trots allt fredag. Förresten så var jag och provade klänningen och den kommer bli så fin! Längtar tills jag får visa er. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skithelvetspissfansskitärsle

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x