VECKA 2 – UTMANINGEN

20130827-083434.jpg

Dagens motion!

Hörrni, idag är det tisdag! 🙂 Idag ska vi berätta hur det gått under veckan. Jag stod ju rätt så still rent viktmässigt. Jag skulle just ha mens dessutom så jag är ju inte som jag ska då. Vätskefylld och så. Jag har motionerat 4 ggr sen i tisdags. Bra så! Jag har promenerat och börjat jogga mer och mer på vissa av mina rundor. Känns bättre och bättre, idag orkade jag ytterligare lite längre.

Nu känns det som kilona sitter lite mer envist kvar. Som om jag får jobba lite hårdare nu. Men bring it on! Jag ska komma i form nu, det får ta den tid det tar. Jag är sjukt målmedveten nu och kommer ge allt för att nå ett mående som gör mig gott. Kroppen kommer på köpet. Det gör ju inte mig mer ledsen kan man säga. Jag märket lite mer förändringar.

Stelhet:

När man blir 40 bast så faller kroppen ur….det är sant. Alltså, om man inte motionerar. Man blir stel, osmidig och allmänt ur gängorna. Det blir lite bättre hela tiden.

Ryggont:

Jag har ju haft jättemycket besvär med ryggont. Det är bättre. Inte alls på samma sätt som tidigare. Som att jag är starkare i bålen.

Foglossning:

Ni som läst här en längre period vet att jag haft såna jefeluuuuusiska problem med foglossning. Det är MYCKET BÄTTRE! Jag är såå glad för det. Det har varit så handikappande förut. Nu kan jag t.o.m köra en powerwalk en dag innan mens och inte gå sönder. Det kunde jag inte förut.

Det var det! Hur går det för dig? Hur många motionstillfällen har du haft under veckan? Har du ätit bra? Fuskat mycket?

0
Subscribe
Notify of
guest

22 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
Mira
10 years ago

Jag var skitduktig förra veckan, var ute o gick tidigt på morgon 5 dagar i rad. Hände absolut inget på vågen. Nu när jag inte varit ute så har jag gått ner 0,8 kg. Min kropp är helt skadad,
Men skam den som ger sig, imorgon är det jag som är uppe o går, är så mycket piggare då 🙂

Niiinis
Reply to  Mira
10 years ago

Det där brukar ju vara en reaktion man får, när muskler väger mer än fett. Men ge inte upp! Lova?

Ulrica
10 years ago

Vågen har stått mest still, precis som den gjort länge nu.
Det är svårt för mig att äta mindre mängd mat, men jag har börjat göra små förändringar i kosten utan att för den delen ändra för mycket.

Joggade tre gånger förra veckan, styrketräning två gånger. Helgen blev tyvärr alldeles för slapp.

Igår skulle jag gå in för hårdträning inför Tjejmilen, men vaknade med lätt feber och halsont så igår blev det bara en promenad, och idag blir det styrketräning hemma på mattan med boll, nåt annat orkar jag inte idag.

Inte så värst peppande känner jag, men jag kommer igen snart!

Kram Ulrica

Niiinis
Reply to  Ulrica
10 years ago

Usch vad tråkigt och bli sjuk, det förstör så himla mycket. Men vilken bra vecka rent träningsmässigt! Hejja! Kram

Anneth
10 years ago

Jag har gått ner strax över ett kilo – trots kräftskiva med vansinnigt mycket sprit och påföljande frossardag med gigantisk gottepåse. :O
Har inte tränat precis…två promenader och ett yogapass för att mjuka upp kroppen lite. Utöver det har jag bara ätit LCHF som vanligt.

Niiinis
Reply to  Anneth
10 years ago

Bra! Såna veckor är sköna, när det känns som man bara ätit och ändå tappar i vikt. Jag tror på att man ska äta extra mycket ibland, på viktväktarna finns det också såna dagar då man inte ska räkna PP bara dom är inom ramen för var man får äta. Kört hårt!

Erika
Erika
10 years ago

0, 7 kg efter min första viktväktarvecka. Känns ok även om man gärna vill att det ska tokrasa direkt. Tack väfergudarna för det fantastiska promenadvädret! 5 vändor a 7 km.

Niiinis
Reply to  Erika
10 years ago

Åh, jag vet hur du känner! Man vill liksom tappa minst 1 kilo i veckan helst 2. Men så funkar tydligen inte min kropp längre, det gjorde den förr…. Nu är jag iofs inte lika strikt och hård som tidigare så då får man räkna med lite mindre ras. 🙂 Fortsätt kör på, nästa veck kanske du tappar 1,5….man vet aldrig!

Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Förra veckan gick riktigt bra tycker jag. Jag var ute 4 dgr på raken och körde powerwalk med stavarna. Gick i skogen och det ä rejält kuperat så det kändes. Gick 2,4 mil på fyra dgr, så det är jag nöjd med. 🙂
Däremot så gick jag upp ett halvt kilo, men jag tror att jag börjar få mer muskler för det känns verkligen på armar och ben, missade att mäta mig, men det hade säkerligen gett resultat, så jag är nöjd ändå.
Maten har fungerat bra, även om jag känt sug ibland. 🙂 Nu denna veckan har jag börjat plugga igen, så nu har jag inte tagit mig ut och motionerat så det behöver jag verkligen göra.

Niiinis
Reply to  Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Bra vecka! Det gäller och hitta tillbaka snabbt…du vet det där diket jag pratat om. Sen väger ju muskler mer än fett. Är man sådär duktig och tränar hårt om man inte tidigare gjort det kan det bli en stor förändring.

Hitta tillbaka så ska du se att det tappas mer i framtiden! Kram

Angelica
Angelica
10 years ago

Förra veckan var jag ute varje dag flera gånger, morgon och kväll ca 40min-1timme vardera (hundens motion), maten var enbart skit förra veckan och helgen innebar tårta, smörgåstårta osv då vi döpte sonen + firades barnens födelsedagar… Mens på ingång (HOPPAS JAG) för jag har lagt ut mkg 3cm på magen å resten står still.::
Räknar dock kalorier sedan 4v tillbaka å har konstaterat att jag äter för lite kolhydrater, lagom med protein å för mkt fett…dags att förändra matvanorna nu när jag ser ett mönster…
Mindre fett å socker…avtändning – here i come!!

Snart dags att sluta röka oxå…shit…vart är min karaktär?!

Busmimmsan
Busmimmsan
10 years ago

En bra vecka med 6 PW pass, fusk inom ramen för det kaloriintaget jag skall ha för att minska ca 0,5 kg i veckan. Resultat – 1,8 kg.
Dödstrött idag men en PW på 5 km skall avverkas innan jag får blunda framför något tv-program. Tack för att du är du. Kram

Linda
Linda
10 years ago

Måste fråga vart din svart/vita klänning kommer ifrån. Du hade den när du fikade med Milo :)Så fin. Duktig du är som tränar hejja hejja

Mia
Mia
10 years ago

Hej hej.
Jag har ju min vägardag på fredagar, men vägde mig idag också för det är ju idag vi är här inne och skriver. Jag har gått ner 1 kg sedan förra veckan. Jag kör ju vv och det fungerar bra. Pga foglossningar har jag svårt att röra mig för mycket, men tar små promenader med bebisen i vagnen, när jag kan. Jag ammar fortfarande och får ju mycket gratis av det. Får äta MÅNGA poäng pga det. Blir värre sen när jag inte ammar längre… Men jag tycker det funkar bra!
Heja på alla ladies! Vi är grymma!!!
Kram

Lovi
10 years ago

Veckan har varit bra, 10 pw (40-60 min/runda). Jag startar dagen med en pw, men känner jag för det blir det även en på kvällen. -1.5 kg och mens så har unnat mig lite nötter 3 kvällar 😉 kram på dig!

Ylva på Åland
10 years ago

Hejja oss!
Jag kämpar på med joggenader (promenad/jogg) mer eller mindre varje dag. Sporrad av dig 🙂
Den här veckan blev det ett drygt kg ner, nästa delmål (85 kg) når jag om 1,5 kg. Snart där! Började på 100,6 vid årsskiftet, så jag tar det i maklig takt.

Anna
Anna
10 years ago

Den här veckan har jag kommit till ännu en platå…. Det blir ju så ibland. Nu har jag ca 5 kg kvar och de kilona har ju suttit längst på kroppen, typ 10 år skulle jag gissa. Jag har varit ute på powerwalk varje dag och ibland två gånger på en dag. Måste försöka chocka kroppen liksom:-)
Nu får vi alla fortsätta kämpa! Bra jobbat till alla nybörjare, och fortsätt det bra jobbet ni andra!!!

sofia208
10 years ago

Härligt Nina och vilka enorma resultat du uppnår, även om det kanske inte hände så mycket på vikten den här gången!! Sedan får man inte glömma hur träning och motion påverkar psyket också, oftast så reflekterar man mest över fysiska resultat, men inte så mycket över de psykiska 🙂

Tror jag var på träningspass (gymmet eller ute) 4 gånger förra veckan, startade med powerwalk igår morse + gym och idag har jag genomfört en morgonpw till 🙂

Vad gäller maten finns det inte mycket att ändra på, kosten är jag jättenöjd med 🙂

Kram kram och tack för ett bra tema på tisdagar!

Tess
Tess
10 years ago

Jag var vart rätt kass på maten och har väl promenerat och cyklat ca 1,5 mil påsen vecka! Nu denna vecka ska jag verkligen ge mig fasen på att inte äta en massa socker o fika! Imorgon blir det en pw i skogen och så även på torsdag och fredag o minst en dag lördag eller söndag!

Mari
Mari
10 years ago

Hade gått ner 0,9 denna veckan. Helt ok då jag varit halvsjuk och inte kunnat träna/promenera så mycket samt varit på kalas!
Min största utmaning är maten på dagarna då jag jobbar på förskola och äter den mat som serveras tillsammans med barnen. Svårt att beräkna pointsen helt hundra. Brukar minska ner på kolhydraterna på lunchen för att vara på säkra sidan för att inte överstiga dagsransonen!

malinj73
malinj73
10 years ago

Det går bra för mig, jag kämpar på och hade totalt gått ner 4 kg i fredags. Går powerwalks så ofta jag kan men minst tre-fyra dagar i veckan och då går jag ca 5 km. När jag har barnnvecka får jag ofta med mig min sjuåriga son på cykel och det är mysigt sällskap annars kör jag hög musik i öronen det funkar bra för mig och ger mig energi. Har även börjat ta trappor istället för hissen. Haft en dålig dag i dag dock och känt mig kass och tjock men för en gångs skull har jag inte tröstätit utan hållit mig till mina points. Jag kör enbart VV online och fyller i appen efterhand under dagen.
Nu skall jag lägga mig och hoppas på en bättre känsla i morgon 🙂
Kram och lycka till kommande vecka alla mina medkämpar!

Jennie
Jennie
10 years ago

Har sedan förra veckan promenerat några gånger och hunnit med 1 joggingrunda, -0,4 ner. Helt godkänt med tanke på hur livet ser ut just nu. Är nöjd med att gå ner men ibland blir jag ivrig och tycker det borde gå fortare… men det tar ju tid att ändra sitt liv och kilona jag drog på mig kom ju inte på en vecka direkt.
Är föräldraledig och har även en 4-åring så min motion får bli när stora är på förskolan och så på helgen.

Nästa inlägg

Mysig kväll

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x