Fick en fråga?

FICK EN FRÅGA:

Gud vad duktig du är som sticker ut så här på morgonen! Jag är jätteimponerad!! Du skriver ju att du vaknade och gick upp tidigt, men bortsett från hur jobbigt det är, hu hinner du?! Hur långt går/springer du, hinner du duscha och äta frukost innan de andra ska upp till dagis och jobb? Bara nyfiken på hur du lyckas få ihop det! Superbra iaf! 🙂

SVAR:

Bra att frågan kom upp. Jo, först måste jag nog säga att det handlar om en prioritering. Jag försöker komma i säng tidigt för att vara pigg tidigt så jag orkar gå upp och göra min runda. Jag är kvällstrött och morgonpigg så lite får jag nog gratis där. Sedan har jag eget företag vilket underlättar massor. Jag kan komma till jobbet när jag vill. Men, går jag ut halv sex (brukar gå/springa en 4 km runda oftast) så tar det bara en halvtimma. Då har jag fortfarande gott om tid eftersom kl bara är 6 när jag är hemma.

Man har alltid ett eget val. Jag vill göra mitt på morgonen för att jag blir segare och segare ju längre dagen lider så min grej är att få det gjort på morgonen. Sedan är detta viktigt för mig! Något av det viktigaste i mitt liv för att jag vet att det gör mig gott psykiskt och fysiskt. Då är allt enklare, både att välja att göra det och att komma upp och hinna med. 🙂

Motivation är också härligt. Som detta som jag fick idag!

20130828-074939.jpg

Det är motiverande som tusan att jag slår mina egna rekord. Nu har jag varit duktig i 3 månader. Så länge har jag inte hållit i tidigare men den här gången är annorlunda, jag känner det. 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fru P
10 years ago

ALLT handlar om prioriteringar!

Jag tycker också du är skitduktig Nina, vet inte om jag varit så bra på att säga det alltid men det tycker jag.

Det enda man behöver göra är att bestämma sig. Japp, så enkelt är det. Som du skriver, det är ibland SJUUUUKT segt att ta sig upp/iväg men låt inte den spärren bestämma. Kötta på bara!

Till slut blir det ett måste för att man skall må bra och det är då det blir rutin. Rutiner mår vi alla bra av, stora som små.

Skapa en livsstil. Som passar dig. Drick en stänkare (eller två) på fredagkvällen utan att få ångest. Käka en B&J framför en rulle någon kväll då och då.

Ät allsidig kost. Och MOTIONERA! Morgonpromenader, joggingturer, gympass, simlängder, cykel, whatever. Hitta det som du tycker är roligast och försök variera dig.

Puss min vän.

Åsa Thiger
Åsa Thiger
10 years ago

Så jävla duktig!

Nästa inlägg

Morgonrundan CHECK

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x