Vilken dag!!!

Heeeeeeej!!!

Ämen den här dagen alltså?! Piuuuuuuh….jag har vart värsta proffsminglaren alltså. 🙂 Två event senare värker fötterna och så är man lite sådär lagom flottig i fejset och trött. Jag har så mycket och berätta men är helst slut och behöver mitt fotpill nu. Ni dom följer mig på instagram (ninahermansen1) har hängt med under dagen/kvällen. Ni andra ska få veta allt imorn.

20130829-225643.jpg

Såhär såg jag i alla fall ut idag. Stortrivdes i färg! Det ska nog bli mitt nya jag. 😉 Tänk, för ett halvår sen var det nog uteslutet.

Puss ❤ ZzzZzzZzzz…..

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

DU syns verkligen och det är så snyggt !!! Passar dig riktigt bra. Vackra kvinna.

Stor kram från mig till dig

Åsa
Åsa
10 years ago

Snyggo!!

Där kan alla svart-rockare stå och känna sig klassiska 😉

Kram Åsa

sofia208
10 years ago

Ja, det var verkligen full fart på ditt Instagram konto igår, var roligt att följa din kväll 🙂 Du är så snygg i färg Nina och det märks att du känner dig mer bekväm i färg nu till skillnad från tidigare då du mest bara hade svarta kläder. Mycket har hänt med kroppen och knoppen under det halvåret 😉

Kram kram

Ulrika
Ulrika
10 years ago

Vilken snygg klänning! Du är jättefin i den!

Elin
Elin
10 years ago

Supersnyggt!

Nästa inlägg

Tänkvärt citat och en hektisk dag!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x